Cookie control
Dimecres, 27 de Maig de 2020

Repsol farà vint accions de sostenibilitat al 2017

Entre els objectius, destaca l’ocupació, la transparència i la qualitat de l’aire

08 de Juny de 2017, per Marina Martínez/ Infocamp
  • El director del Complex Industrial de Repsol ha presentat el nou Pla de Sostenibilitat a la URV

    Jose Carlos León

Repsol ha presentat, aquest dimecres, a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona el nou pla de sostenibilitat de cara al 2017 amb un total de vint accions. Entre els objectius d’aquestes accions, el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha destacat “la transparència comunicativa, la qualitat de l’aire i la creació de llocs de treballs i riquesa”. A més, altres accions per aquest any seran el desenvolupament d’actuacions com la planta de massa arbòria a la llera del riu Francolí, la recuperació d’entorns a la presa del Gaià o la instal·lació de biòtops a la zona costanera. El complex també inclou la col·laboració en iniciatives socials, culturals, educatives i esportives de l’entorn com ara el treball conjunt amb els ajuntaments de l’entorn per les diverses activitats d’àmbit cultural.

El pla de sostenibilitat de Repsol es porta presentant públicament des de fa ja tres anys i, tal i com ha explicat Josep Francesc Font, “volem rendir i passar comptes de totes les activitats que realitzem davant la societat que ens acull”. Des de Repsol, es pretén assolir un alt percentatge de compliment: “Ens agradaria arribar al 100%; però en definitiva, el que volem és el màxim compliment de les activitats que proposem per aquest any”. La companyia informarà de manera pública del grau de compliment d’aquest 2017 en el primer trimestre de 2018.

Pel que fa al balanç del Pla de Sostenibilitat de Repsol el 2016, va estar integrat per 35 accions. Coincidint amb la presentació del nou Pla per al 2017, el director del Complex Industrial ha fet un balanç sobre l’any anterior destacant que “hem aconseguit complir quasi el 100% de les accions que es van presentar l’any passat”. Des de l’any 2014, Repsol compta amb un Pla de Sostenibilitat que s’elabora de manera anual i reforça el compromís del Complex amb la sostenibilitat i la transparència. A més, respon de manera formal i sistemàtica a les expectatives dels grups d’interès de l’entorn de l’empresa.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics