Dimecres, 18 de Juliol de 2018

Rosario Flores, segon plat fort de les Nits Daurades

Presentarà el disc 'Gloria a ti', aquest dissabte 12 d'agost, a les 10 de la nit, a la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou

12 d'Agost de 2017, per Infocamp
  • Rosario, en una imatge promocional

    Cedida

Aquest cap de setmana comença la segona part de les Nits Daurades, amb més d’una vuitena d’actes diferents, que ompliran Salou de cultura, ball, espectacles i foc. Així, es continua celebrant la ja tradicional Festa Major d’estiu del municipi que aplega centenars de salouencs i curiosos que volen gaudir dels actes programats. La Plaça de les Comunitats Autònomes acollirà el plat fort d’aquest segon cap de setmana de festes: el concert de Rosario Flores.

Un espectacle de llum, ball i molt d’art que tindrà lloc, aquest dissabte 12 d'agost, a les 10 de la nit. En el seu Tour 'Gloria de mi', l’artista farà un repàs a totes les seves cançons, les més antigues i les més noves, juntament amb un concert ple d’energia. Rosario va estrenar el seu nou disc 'Gloria a ti', el passat 4 de novembre, just en el dia del seu aniversari. Sens dubte, una data immillorable per desvetllar els seus nous temes amb tots els seus seguidors.

El seu nou 'single' i el tema que dóna nom a l'àlbum, ja donava una pista d'aquest àlbum que rescata una Rosario en un to assossegat i amb un estil pop alimentat per alegries i 'bulerías'.

COMENTARIS (0)

Reportatges