Cookie control
Dimecres, 15 de Juliol de 2020

Salou aprova el compte general de l’Ajuntament

És la situació del patrimoni municipal referent al pressupost del 2017

30 d'Agost de 2018, per Redacció Infocamp
  • Ple de l'Ajuntament de Salou celebrat aquest passat dimecres 29 d'agost

    Cedida

El ple de l’Ajuntament de Salou ha aprovat aquest passat dimecres el compte general municipal, el del Patronat de Turisme i Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) per 19 vots a favor (CiU, PSC, C’s, ERC i Guanyem) i amb l’abstenció del PP. El compte general és el conjunt de documents i estats que l'Entitat local ha d'elaborar al final de cada any per informar sobre la situació del patrimoni, és a dir, la situació dels béns i drets de l'Entitat local, del seu finançament i dels seus préstecs i deutes al final de l'any.

Les despeses, els ingressos, els beneficis i les pèrdues de l'Entitat local durant l'any a què es refereix el compte general. Així, en la liquidació (consolidada) del mateix es desprèn que hi ha hagut uns ingressos de 47.304.376,32 euros i unes despeses de 44.452.19,58 euros el 2017. El total d’ingressos consolidats ha estat de 42.814.608,72 i un total de despeses corrents consolidades de 33.657.575,89 euros.

Segons les dades econòmiques exposades a les tres entitats es compleix la regla de la despesa i la resta de les normes de la Llei orgànica 2/2012 de 27 d’abril d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

La moció de Cs

En l’apartat de mocions se n’ha debatut una del Grup Municipal de Ciutadans a favor de la convivència i el suport incondicional a quantes persones, partits i associacions estan essent objecte de les actuacions violentes i atempten als drets inherents a la llibertat individual i col·lectiva. Aquesta moció ha rebut el suport del grup de Cs (4) i del PP (2), els vots contraris del grups de CiU (8) i PSC (4) i del Grup de Guanyem Salou (1) i els dos regidors d’ERC s’han absentat del ple en aquesta votació.

Precs i preguntes

Al darrer apartat, s’ha preguntat (entre d’altres qüestions) per la problemàtica del semàfor de la cruïlla del carrer Barcelona amb el carrer Juan Manuel Muñoz. Aquest, des de la darrera tempesta està en ambre donat que es va espatllar una placa que no s’ha pogut reposar de manera immediata. S’ha explicat que la peça està demanada i en procés de fabricació de manera que s’espera que el cap de setmana pugui estar muntat i funcionar ben aviat. Mentrestant es recomana fer cas de la senyalització vertical instal·lada a la cruïlla a l’hora de circular.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics