Dijous, 19 de Juliol de 2018

Salou engega un taller orientat a millorar el rendiment i la productivitat personal

Tindrà lloc el 25 d'octubre, a càrrec de l'emprenedor Gerard Isern

06 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • El taller es farà el 25 d'octubre a Salou

    Reusdigital.cat

El proper 25 d’octubre, Salou encetarà la programació de tardor del Centre d’Emprenedoria i Coneixement, de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç Mercats i Consum i conjuntament amb la URV Emprèn. El curs, que es presenta amb un format de taller, vol acostar conceptes com la Productivitat Personal, descobrir les bases i els fonaments de com millorar el rendiment i productivitat personal o identificar les Activitats de Màxima Rendibilitat (AMR) que generen beneficis i resultats, segons han exposat fonts municipals.

El taller, que tindrà lloc a la sala Mediterrània del TAS, es durà a terme a partir de les 4 de la tarda i l’impartirà l'emprenedor salouenc Gerard Isern. La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha explicat que el curs pretén “donar unes bases per ajudar als presents a establir un pla d’acció per desenvolupar el potencial per aconseguir una màxima rendibilitat, assolint metes i veient que impedeix progressar”.

Fourrier, també ha explicat que a part d’aquesta primera sessió també es preveu engegar noves formacions per a empersaris i comerciants de cara a aquesta tardor i hivern. El curs és de caràcter gratuït prèvia inscripció.

COMENTARIS (0)

Reportatges