Dijous, 19 de Juliol de 2018

Salou implementa l’horari d’hivern de la zona blava

A partir del 2 d’octubre s’iniciarà la recàrrega del saldo als ciutadans amb targeta d’aparcament

29 de Setembre de 2017, per ACN
  • L'horari d'hivern s'aplicarà a partir del proper diumenge, 1 d'octubre

    Cedida

El proper diumenge, 1 d’octubre, s’inicia a Salou el nou horari d’hivern a la zona blava d’aparcament; el qual redueix notablement els punts d’aparcament de pagament respecte de l’estiu. Així doncs només hi haurà sis carrers on s’aplicarà la zona blava com són el carrer Barcelona, Via Roma, el carrer Ciutat de Reus, Via Augusta, el primer tram del carrer Berenguer de Palou i el carrer Scala Dei. En total, 290 places de zona blava distribuïdes pel municipi i, especialment, a la zona més cèntrica i comercial de Salou per tal d’afavorir la mobilitat comercial.

Pel que fa a l’horari de vigència de l’estacionament estarà en funcionament des de les 9:30h i fins a les 14h i de les 17h fins a les 20h de dilluns a divendres. Per tercer any consecutiu es manté únicament el pagament obligatori del tiquet d’aparcament només els dissabtes pel matí en horari de 9:30h a 14h. La tarifa de la primera hora tindrà un cost de 0,75€ i de 0,85€ per la segona. Pels residents que paguin l’impost de vehicles (ICV) al municipi disposaran de 200 hores d’estacionament gratuït en el cas dels ciutadans amb l’ICV domiciliat en un dels carrers i números afectats i de 150 hores per a la resta de ciutadans amb l’ICV a Salou. Aquesta targeta és vàlida fins el 30 de setembre del 2018 i li permet treure un tiquet per aparcar el vehicle assignat en zona blava fins esgotar el crèdit de què disposi.

Targetes d’aparcament gratuït

Per ser beneficiari d’aquesta targeta s’ha de tenir domiciliat i pagat l’impost de circulació del vehicle a Salou i no tenir sancions de trànsit municipals pendents de pagament.

A partir del dilluns, 2 d’octubre, es durà a terme la recàrrega de les targetes als salouencs que la posseeixin; aquells que l’hagin extraviat hauran d’esperar fins a la setmana del 10 d’octubre per a procedir a l’obtenció i recàrrega. L’horari d’atenció al ciutadà serà de dilluns a divendres de 8:30h a 14h. Els interessats hauran de presentar el DNI original del titular del vehicle o una autorització signada pel mateix amb fotocopia del seu DNI i entregar la targeta caducada.

COMENTARIS (0)

Reportatges