Diumenge, 24 de Juny de 2018

Salou viu els actes de la Diada Nacional

11 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Fotografia dels assistents a l'ofrena floral de la Diada, a Salou

    Cedida

Salou ha viscut aquest dilluns els actes organitzats al voltant de l’Onze de setembre, els quals han començat amb un acte al voltant de l’estàtua de Rafael de Casanova. Durant l’acte institucional de commemoració de la Diada, l’alcalde, Pere Granados ha llegit unes paraules en nom de la corporació municipal, assenyalant que “en aquest acte festiu i d’afirmació que celebrem avui, s’escau fer un emotiu record i homenatge cap a tots els patriotes catalans que han lluitat per "una Catalunya moderna, integradora, solidària, diversa i europea", ha indicat aquest, "però també més sobirana i respectada en la seva identitat nacional”.

A l’acte hi ha estat presents els regidors de les dues formacions que conformen el govern municipal i dels dos regidors d'ERC. Posteriorment, s’ha desenvolupat l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova on una cinquantena d’entitats i associacions de la ciutat, han realitzat la seva particular ofrena.

En acabar, i als voltants de les 11 del matí, a la plaça del Carrilet s’ha organitzat una audició i ballada de en col·laboració de l’Associació sardanista contrapunt d’onades de Salou.

COMENTARIS (0)

Reportatges