Dilluns, 28 de Maig de 2018

S’enfronten a tres anys de presó per enviar fotos íntimes d’una jove a qui havien robat el mòbil

Els acusats també van publicar missatges a una xarxa social fent-se passar per la víctima

07 de Març de 2017, per ACN
  • Els Mossos van detenir els dos individus en una discoteca de Salou

    Reusdigital.cat

La fiscalia sol·licita una pena de tres anys de presó per a dos individus que van robar el telèfon mòbil d’una noia i, posteriorment, es van fer passar per ella en diverses xarxes socials i, fins i tot, van arribar a enviar fotos íntimes seves. Els fets es remunten al 8 de febrer del 2015 quan els processats, un noi de 23 anys i una noia de 24, es trobaven a la discoteca Lido del passeig Jaume I de Salou. Segons l’escrit del fiscal, aprofitant un descuit es van apropiar de la bossa d’una noia “amb l’ànim d’obtenir un enriquiment patrimonial il·lícit”. Al seu interior hi havia un telèfon valorat en 112 euros, 50 euros en efectiu i altres objectes personals.

Cap a les cinc de la tarda del mateix dia, els processats van engegar el telèfon mòbil sostret i hi van introduir la targeta SIM d’un d’ells. D’aquesta manera van poder accedir a diverses xarxes socials registrades a nom de la víctima. Segons la fiscalia, es van fer passar per ella mitjançant la publicació de missatges a Facebook i enviant missatges i fotografies íntimes d’ella a un noi a través de l’aplicació Whatsapp.

Segons la fiscalia, els fets constitueixen un delicte de revelació de secrets -pel qual sol·licita una pena de tres anys de presó- i una falta de furt pel robatori de la bossa -pel qual reclama 600 euros de multa-. El ministeri fiscal també sol·licita una indemnització de 50 euros, corresponent als diners que la noia duia dins la cartera i no va poder recuperar. El cas es jutjarà als jutjats penals de Tarragona.
COMENTARIS (0)

Reportatges