Cookie control
Diumenge, 27 de Setembre de 2020

S’obren les preinscripcions per al casal d’estiu de Mont-roig

01 de Juny de 2020, per Redacció
  • Les activitats es faran juliol i agost

    Cedida

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert les preinscripcions per als casals d’estiu. Les activitats es realitzaran del 6 de juliol al 28 d’agost i compten amb diverses novetats per tal d’adaptar-se a les exigències establertes per les autoritats sanitàries, minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els infants. És per això que enguany hi haurà dos casals d’estiu individuals, un a Mont-roig i un altre a Miami Platja, no hi haurà transport en autobús, les activitats del casal seran dins de cada nucli i el servei de menjador s’oferirà també a l’Escola Mare de Déu de la Roca. A més, les sortides i entrades dels nens es faran esglaonadament per portes diferents i s’ha ampliat la franja d’activitats, que s’oferiran també en horari de tarda.

D’altra banda, els grups de convivència estaran formats per 10 nens i nenes amb un monitor. Aquests grups no es barrejaran amb altres grups i el monitor serà sempre el mateix per a totes les activitats del dia. Finalment, hi haurà una persona responsable que vetllarà pel compliment de la neteja de mans de forma periòdica, l’ús de mascaretes quan no es pugui garantir una separació de 2 metres i la neteja i desinfecció d’espais i materials, entre d’altres mesures establertes pel pla d’higiene i salut.

Preinscripcions fins al 9 de juny

Les preinscripcions s’han iniciat aquest dilluns i romandran obertes fins al 9 de juny. La preinscripció ha de realitzar-se preferentment de manera telemàtica, de l’1 al 9 de juny, a través de la pàgina https://nostreserveis.eadministracio.cat, o bé enviant la sol·licitud degudament signada a esportsestiu@nostreserveis.cat. Les persones que no puguin fer la preinscripció online, podran realitzar-la de forma presencial durant els dies 8 i 9 de juny, demanant cita prèvia a esportsestiu@nostreserveis.cat o bé als telèfons 977 83 76 11 i 977 17 05 72.

A més, la sol·licitud d’ajuts/beques es podrà demanar també durant aquest període a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament: www.mont-roig.cat/seu-electronica. El dia 12 de juny es publicarà la llista d’admesos/es i llavors caldrà formalitzar la inscripció. En aquest cas caldrà aportar la documentació sol·licitada, les autoritzacions signades i realitzar el pagament. Aquesta informació es facilitarà un cop publicades les llistes.

Això també es podrà fer de manera telemàtica enviant la documentació per correu electrònic a esportsestiu@nostreserveis.cat, del 15 al 23 de juny; o presencialment al poliesportiu corresponent, amb cita prèvia. Les inscripcions es podran seguir fent al llarg de l’estiu, sempre i quan quedin places lliures.

Activitats esportives, lúdiques i reforç escolar

Els casals infantils permetran als nens i nenes gaudir de l’estiu tot practicant jocs tradicionals a l’aire lliure, activitats de natura, diversos esports, activitats lúdiques i jocs d’aigua. També se’ls impartiran tallers i, enguany, com a novetat, classes de reforç escolar. Com a serveis complementaris es manté el servei d’acollida matinal i el servei de menjador.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics