Diumenge, 24 de Juny de 2018

Tot a punt per la Fira del Vi i del Cava de Prades

La fira se celebrarà el dissabte 15 i el diumenge 16 de juliol

13 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Imatge d'arxiu de la Fira del Vi i del Cava de Prades

    Cedida

La IV Fira del Vi i del Cava de Prades, una de les cites cabdals del calendari d’estiu de la vila vermella, se celebrarà el dissabte 15 i el diumenge 16 de juliol. Enguany, la fira agruparà entre 10 i 11 cellers de vi i dues cerveses artesanes. L’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, destaca la importància d’aquesta edició “gràcies al conveni que es va signar amb la Cambra de Comerç de Reus, mitjançant el qual es va promocionar la Fira del Vi de Prades a l’edició que es va fer a la ciutat reusenca”.

La fira oferirà una àmplia mostra de caves i vins, que aproparan productes de qualitat a tots els que visitin la Fira del Vi i del Cava de Prades. A més de la venda de productes i degustacions, l’organització ha preparat diferents activitats per completar el cap de setmana.

La Festa del Cava, -integrada actualment dins de la fira-, es celebra des de l'any 1979. El seu naixement va ser possible gràcies a una colla d'amics que van voler fer rajar cava de la emblemàtica Font Renaixentista situada a la Plaça Major de Prades. Des de llavors, cada juliol, el cava substitueix l'aigua de la font durant una nit. Amb els anys, la festa es va fer més coneguda i any rere any creixia la seva popularitat. Més de 3000 persones, es concentren a Prades per gaudir d'aquesta festa en ple estiu.

COMENTARIS (0)

Reportatges