Dimarts, 26 de Març de 2019

Troben un cadàver a la via del tren al seu pas per la Llosa, a Cambrils

La víctima és una dona, veïna de la zona, que hauria mort per atropellament

04 de Juliol de 2018, per ACN/ Redacció
  • Imatge del lloc on s'ha trobat el cos

    ACN

Localitzen un cadàver a la via del tren a Cambrils, a la zona de la Llosa. El cos ha estat localitzat aquest dimecres a primera hora del matí pel conductor d'un tren que circulava per aquesta via, de la línia R16 (que uneix Barcelona i l'Ebre). Segons Renfe, l'avís s'ha rebut a dos quarts de 9 del matí. Un segon comboi ha confirmat l'existència del cadàver i immediatament la circulació ferroviària ha quedat interrompuda.

Tot apunta que la víctima hauria pogut morir per atropellament i que es tracti d'una veïna de la zona, desapareguda des d'aquest dimarts a primera hora. Mossos i Policia Local l'havien estat buscant per l'entorn. De fet, la via es troba a escassos metres d'on residia l'àvia, amb principis d'Alzheimer.

Malgrat que la família dona per fet que es tracta d'ella, des de Mossos encara s'estan portant a terme les gestions per tal de poder confirmar la identitat. Els familiars van iniciar una crida a través de les xarxes socials amb la voluntat de trobar-la. 

El jutge ja ha ordenat l'aixecament del cadàver i, des de les onze del matí, la circulació en aquest punt entre Cambrils i Mont-roig del Camp ha quedat restablerta.

COMENTARIS (0)