Dijous, 21 de Febrer de 2019

Una empresa de la URV oferirà visites guiades a monuments de la Generalitat

Iber, l’empresa derivada de la URV, impulsarà i gestionarà els monuments i jaciments de Tarragona, Terres de l’Ebre i Lleida

05 de Febrer de 2018, per Infocamp.cat
  • El Reial Monestir de Santes Creus és un dels monuments que seran gestionats per l'empresa Iber, derivada de la URV

    Cedida

L’empresa derivada de la URV Iber, Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL. ha estat la guanyadora d’un concurs públic organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat per gestionar i oferir activitats en els monuments de la Generalitat de Catalunya a les comarques de Tarragona, Terres de l’Ebre i Lleida. Amb aquesta iniciativa es preveu impulsar les activitats de promoció dels equipaments i desenvolupar-hi nous projectes educatius, encaminats a consolidar el nombre de visitants.

El contracte de concessió preveu la revisió, disseny i millora dels continguts de les activitats, així com el disseny i implementació d’un actualitzat servei de visites guiades i un nou projecte educatiu creat específicament per a cada equipament, amb l’adaptació de continguts a col·lectius amb discapacitats intel·lectuals, sensorials o en risc d’exclusió social.

La durada del contracte és de quatre anys amb possibilitat de renovació de dos anys més i inclou monuments i jaciments de la Generalitat com són: el Reial Monestir de Santes Creus, el Castell-monestir d’Escornalbou, la Cartoixa d’Escaladei, el castell de Miravet, el convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, el castellet de Banyoles (Tivissa), el Coll del Moro (Gandesa) i el molí de l’Espígol (Tornabous).

COMENTARIS (0)

Reportatges