Dilluns, 18 de Febrer de 2019

Vandellòs acull la sisena Trobada de Diables el Baix Camp

El pròxim dissabte 26 de maig, el Ball de Diables de Reus i la colla gran i la infantil, participaran de la VI Trobada de Diables

25 de Maig de 2018, per Redacció
  • Ball de diables de Reus

    Cedida

El proper dissabte, 26 de maig, el Ball de Diables de Reus participarà a la sisena Trobada de Diables, a Vandellòs. Durant la trobada es faran una gran diversitat d'actes durant tot el dia. A dos quarts d’11 del matí a la Sala Polivalent del Pavelló es realitzarà una taula rodona amb el títol ‘Diables del Baix Camp. Present i Futur’ on hi participaran Pep Enric Martí, president de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya i diable d'Alforja; Salvador Palomar, etnòleg; Roger de la Cruz, membre de la junta de la Coordinadora de Balls de Diables Tradicionals de Catalunya i del Ball de Diables de Reus; i Jacob Gil, president de la colla de diables Cagarrieres de Cambrils. Serà moderada per Sergi Saladié.

A les 12 del migdia es farà una demostració de tabals d'algunes de les colles participants a la plaça Estalella, i a dos quarts de 2 tindrà lloc un vermut electrònic i, en acabar, un dinar de germanor. A la tarda es realitzarà un conta-contes per als més petits al voltant del món foc, a càrrec de Matito. A partir de les 6 de la tarda, s'iniciarà el correfoc infantil i la cercavila de ceptrots. Per acabar, a les 9 de la nit, es farà el correfoc, on hi haurà dos recorreguts i confluiran totes les colles al camp de futbol de Vandellòs.

Aquesta és la sisena trobada de diables de la comarca del Baix Camp. L'última edició es va realitzar l'any 2016 a Reus, el 2015 a La Selva del Camp i les altres tres a la població de Cambrils.

COMENTARIS (0)