Dimecres, 21 de Novembre de 2018

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant recaptarà diners contra el càncer amb activitats juvenils

Les propostes tenen preus assequibles per als assistents

04 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Els diners recaptats aniran a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre

    Cedida

Aquest diumenge 6 d’agost començarà la Setmana de la Joventut Solidària, que ha organitzat la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, fins al 10 d’agost. Per aquests dies, s’han programat un seguit d’actes i activitats amb què es recaptaran diners per a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

El primer acte serà el 2n aperitiu solidari #Tamarikitanga17, previst per al diumenge 6 d’agost, de les 10 del matí a les 2 del migdia, a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant. Els assistents a aquest aperitiu podran tallar-se el cabell per 5 euros i, si volen i tenen una cabell de 20cm o més (en sec), donar-lo perquè pugui ser utilitzat per a fer perruques per als malalts de càncer. També podran comprar consumicions i els articles elaborats pels voluntaris dels Casals de Joves (polseres, xapes i sabó); i participar en el sorteig de productes que han donat diversos comerços locals.

El dilluns 7 d’agost es muntarà una paradeta solidària, també amb els articles elaborats pels voluntaris dels Casals de Joves, a la sessió de cinema prevista a Ca la Torre de Vandellòs, a les 10 de la nit. La pel·lícula que s’hi projectarà es titula 'Capitán calzoncillos, su primer peliculón'. Per al dimarts 8 d’agost s’ha muntat un taller d’astronomia al Casal de Joves de l’Hospitalet de l’Infant. La inscripció-donació té un preu de 3 euros.


Les últimes propostes previstes consistiran en un berenar solidari (el dimecres 9 d’agost, a les 7 de la tarda, a la Plaça de l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant); i en una gimcana popular (el dijous 10 d’agost, a les 6 de la tarda, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant). La inscripció a la gimcana, que té un preu d’1 euro per participant, es pot fer el mateix dia, a la mateixa plaça, de les 4 a les 6 de la tarda.

S’hi poden apuntar persones de totes les edats i els equips han de ser de 4 a 6 persones. Cadascun dels membres de l’equip que guanyi el primer premi s’endurà un xec de 50 euros; de 25 euros, cadascun dels guanyadors del segon premi; i una motxilla de Joventut, els que quedin en tercera posició. 

COMENTARIS (0)

Reportatges