Divendres, 22 de Febrer de 2019

Vila-seca adjudica tres noves obres per un valor de 263.000 euros

La reforma del centre cívic de la Plana és un dels projectes escollits pels veïns dins la campanya dels pressupostos participatius de 2017

10 de Juliol de 2018, per Redacció
  • Façana del centre cívic de la Plana, de Vila-seca

    Cedida

La Junta de govern local de l’Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat una inversió total de 263.451 euros per tres noves obres que es faran en diversos punts del municipi. En total, es millorarà l’accessibilitat per les persones a l’avinguda de Ramon d’Olzina amb la construcció d’una passera; es restaurarà l’enllumenat públic a la zona nord del polígon l’Alba i es millorarà i reformarà de l’edifici destinat a Centre Cívic al barri de la Plana.

La reforma del centre cívic de la Plana, que té assignat un pressupost de 75.737 euros, és un dels projectes escollits pels veïns dins la campanya de participació ciutadana dels Pressupostos participatius de 2017. Amb les obres, s’eliminaran les barreres arquitectòniques de l’edifici amb la instal·lació d’un ascensor, millores a l’interior i la remodelació de tota la façana del carrer d’Almeria.

Pel que fa a les altres dues obres, la restitució de l’enllumenat públic a la tercera fase del polígon l’Alba ha estat adjudicada per 63.200 euros, i la millora de l’accessibilitat a l’avinguda de Ramon d’Olzina sota el pont del ferrocarril, tindrà un cost de 124.514 euros.

Aquesta darrera obra tindrà com a referent una passera sota el pont que permetrà compatibilitzar el pas de persones amb el pas de vehicles. Tanmateix, es reforçarà el seu enllumenat públic i es construirà una nova vorera fins a l’entrada del polígon

COMENTARIS (0)

Reportatges