Divendres, 20 de Juliol de 2018

Vila-seca aprova prop d’1 milió d’euros per a nous projectes

10 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Aparcament futur de la Canaleta

    Cedida

Durant el darrer mes, la junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat un total de sis memòries valorades que han de permetre entre d’altres, la creació de noves àrees d’aparcament, millores al mercat municipal i la construcció d’un parc caní a la parcel·la municipal ubicada entre la Via Màxima i el Raval de la Mar.

Amb un pressupost total de 911.024 euros, el paquet de projectes aprovats inclou l'adequació i pavimentació del solar municipal com a aparcament, situat entre el carrer de Reus i l’avinguda de la Generalitat, al costat mateix de l’aparcament de la Canaleta (218.074 euros). També es faran treballs de millora i pavimentació de l’aparcament situat al parc d’Austràlia i la pavimentació del tronc central del passeig Ciutat de Melbourne (118.589 euros), així com la construcció d’una zona d’esbarjo per a gossos o parc caní (83.946 euros).

L'aprovació dels comptes també permetrà la millora de l’accessibilitat a l’avinguda de Ramon d’Olzina, al pas pel pont del ferrocarril (133.455 euros) i la instal·lació de jocs infantils en diversos indrets de Vila-seca (188.207 euros). Per últim, es faran treballs d’adequació del mercat municipal (168.751 euros).

COMENTARIS (0)

Reportatges