Vila-seca, finalista del Premi Ciutat Sostenible en la categoria d'aigua

Els premis han reconegut el sistema de recollida i reutilització d'aigua de freàtica per a reg i neteja de l'Ajuntament de Vila-seca

03 de Març de 2017, per Redacció

  • El Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca

    Cedida

L'auditori del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient acull aquesta tarda l'acte de lliurament dels Premis Ciutat Sostenible, que durant 14 anys consecutius porta atorgant la Fundació Fòrum Ambiental, amb el suport del Ministeri de Medi Ambient i la col·laboració d'Ecoembes, com a reconeixement als municipis i ens locals Supramunicipals de l'Estat Espanyol que hagin apostat per projectes i actuacions dirigides a potenciar la sostenibilitat.

Vila-seca ha estat el finalista en la categoria d'aigua pel seu sistema de recollida i utilització d'aigua de freàtica per a reg i neteja que a més es gestionen de forma automatitzada per augmentar el seu rendiment. Si a això se li afegeix l'aigua tractada que no és de consum, serveix per atendre el 76% del total de necessitats d'aquest tipus que té el municipi.

Isabel García Tejerina, ministra d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha estat l'encarregada de lliurar els premis en un acte en el qual estava acompanyada de Ramon Roca, president de la Fundació Fòrum Ambiental, Óscar Martín, director general d'Ecoembes i, María García Rodríguez, secretaria d'Estat de Medi Ambient.

El jurat qualificador d'aquest any ha estat compost per les següents entitats i institucions: Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Generalitat Valenciana, Junta d'Andalusia,  Govern de Canàries, Ajuntament de Madrid, Ajuntament de Barcelona, Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) o l'Ajuntament de Mutxamel, en quaitat de municipi guanyador en la categoria de 'Ciutat Sostenible' de l'edició anterior.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.