Divendres, 18 de Gener de 2019

Vila-seca programa actes diversos per celebrar el Nadal

El 20 de desembre es podrà degustar el torró més llarg de Catalunya, que fa 2.108 centímetres de llarg

12 de Desembre de 2017, per Redacció
  • El Nadal ha arribat a Vila-seca

    Cedida

Vila-seca ha preparat un complet programa d'actes per celebrar les properes festes de Nadal i Reis. El primer dels actes tindrà lloc el diumenge 17 de desembre a les 7 de la tarda a la societat 'El Centru', amb la representació d’'El Poema de Nadal', de Josep Maria de Sagarra, a càrrec del grup de teatre La Tramoia i els alumnes del departament de cant del conservatori local. Es tracta d'una representació solidària, ja que la recaptació de l'entrada anirà a benefici de La Marató de TV3.

Dimecres dia 20 de desembre, i des de les 7 de la tarda, s'iniciaran oficialment les festes amb la felicitació de Nadal i el Tradicional Brou, amb l'acompanyament musical d’un cor infantil de l’escola de música del conservatori. A continuació, tots els assistents podran degustar el torró més llarg de Catalunya, de 2.018 centímetres, confeccionat per l'Associació de comerciants i empresaris de Vila-seca. L’espectacle teatral 'Boig Nadal' tindrà lloc el dissabte 23 de desembre a les 7 de la tarda a l’Auditori Josep Carreras, a la càrrec de la companyia Souldance.

La vigília de Nadal, 24 de desembre, serà especial per als més petits, ja que podran celebrar la festa del tió a la plaça de l'Església, des de les 6 de la tarda. El dia de Nadal, a partir de les 7 de la tarda, els Amics del Teatre representaran 'els Pastorets' a la societat 'El Centru', una representació que es tornarà a fer els dies 30 de desembre i 7 de gener.

Per Sant Esteve, arribaran els patges dels reis mags d'Orient fins al Castell de Vila-seca, on recolliran les cartes dels infants a partir de les 10 del matí. A dos quarts de 8 del vespre, a l'Auditori Josep Carreras, hi haurà el tradicional concert de Sant Esteve a càrrec de la coral nova unió i l'orquestra Händel del conservatori. La invitació per tal d'accedir al concert caldrà recollir-la amb antelació al conservatori, al punt d'informació juvenil i al patronat municipal de turisme.

D’altra banda, el parc infantil de Nadal començarà el dia 27 i s'allargarà fins al 30 de desembre, al pavelló municipal d’esports de Vila-seca. Cal recordar que l’entrada serà solidària i, per tant, per accedir al parc, caldrà lliurar aliments de llarga durada pel Banc d’Aliments.

El 30 de desembre tindrà lloc un concert a càrrec de la jove orquestra intercomarcal, a partir de les 7 de la tarda a l’Auditori. L'últim dia de l'any, a les 12 del migdia, hi haurà el tradicional bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i, a la tarda (a tres quarts de 6) hi haurà una concentració de gegants i grallers a la plaça de l'Església que, amb cercavila fins a l'estació del tren, aniran a rebre l'home dels nassos cap a un quart de 7, el qual després de recórrer diversos carrers de Vila-seca, farà un discurs des del balcó de la casa consistorial.

Vila-seca donarà la benvinguda al nou any amb una festa al pavelló municipal. L’entrada és gratuïta amb invitació, que es podrà recollir al punt d’informació juvenil i al patronat de turisme. El divendres 5 de gener a les 5 de la tarda, arribaran els Reis Mags d'Orient i recorreran els carrers de Vila-seca fins arribar al castell, on saludaran a tots els nens. Poc després, la cavalcada es realitzarà a la Pineda a partir de les 7 i a la Plana a partir de les 8 del vespre

COMENTARIS (0)

Reportatges