Dissabte, 23 de Març de 2019

VOX denuncia que la bandera espanyola no oneja en dotze ajuntaments del Tarragonès

El subdelegat pregunta als alcaldes si compleixen la llei de banderes

09 d'Octubre de 2018, per ACN/ Redacció
  • Detall de l'Ajuntament de Vila-seca

    Cedida

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, s’ha adreçat per carta als alcaldes d'una dotzena municipis del Tarragonès per preguntar-los si compleixen la llei de banderes. Sabaté ha enviat la missiva després de rebre una denúncia de VOX que afirmava que en aquests ajuntaments no hi oneja la bandera espanyola.

Els batlles disposen d’un termini de 20 dies per remetre un informe a la subdelegació sobre el compliment de la llei. Fonts de la subdelegació han assenyalat que, en rebre una denúncia per la via administrativa, estan obligats a actuar per constatar els fets.

Segons VOX, els ajuntaments que no compleixen amb la llei de banderes són Vila-seca, Vilallonga del Camp, Vespella de Gaià, Salomó, La Riera de Gaià, Renau, Perafort, La Nou de Gaià, La Secuita, La Pobla de Mafumet, El Morell i El Catllar.

La formació política va presentar les denúncies contra tots aquests municipis a la subdelegació de Tarragona el passat 9 d’agost i, en breu, té intenció de presentar-ne més contra altres municipis de la demarcació.

COMENTARIS (0)

Reportatges