Dimecres, 20 de Juny de 2018

El Centre Llatinoamericà de Reus celebra vint-i-cinc anys d' 'imatges i sentiments'

L'entitat ha organitzat una exposició on es recullen un centenar d'imatges de la seva història

19 d'Agost de 2013, per Redacció
  • La mostra es podrà veure fins el 12 de setembre

    Cedida

Els 'Encuentros' anuals realitzats a la Palma, l'agermanament de Reus amb la ciutat argentina de Bahía Blanca el 1994, les visites de les Mares de la Plaça de Maig o de la companya del cantautor Víctor Jara, assassinat per la dictadura de Pinochet, els recitals de Daniel Viglietti, Rafael Amor, o José Carbajal i els tangos a la plaça del Castell són alguns dels moments recollits a l'exposició.

Els visitants podran recórrer la reproducció dels cartells del Centre que van convocar, en el seu dia, als 14 “Encuentros”, o els diversos actes de solidaritat amb els pobles d'Amèrica Llatina. També s'hi exposen les portades de la revista "El Chasqui" editada durant aquests anys per l'associació llatinoamericana.
 
Altres activitats previstes per celebrar els 25 anys

Dins la programació per celebrar els seus vint-i-cinc anys, el Centre prepara per al diumenge, 22 de setembre, una jornada lúdica oberta, amb accés gratuït per a tots els nens i nenes. Hi haurà jocs artesanals i altres activitats recreatives i d'enginy, dirigits a un públic familiar. L'activitat es durà a terme a La Palma, de dos quarts d'11 a dos quarts de 2 i de dos quarts de 5 a dos quarts de 8. La jornada està integrada al programa oficial de les Festes de Misericòrdia de la ciutat.

A partir de l'octubre, el Casal de les Dones acollirà el IX cicle de cinema del Centre Llatinoamericà, els dijous, a partir de les 8 del vespre.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges