Els reusencs guanyen per 2 gols a 0 al Morell

30 de Setembre de 2013, per Redacció
  • El partit entre Reddis i Morell va ser molt disputat

Cedida

El CF Reddis va aconseguir la quarta victòria consecutiva i se situa líder de Segona Territorial. Els reusencs van guanyar per 2 gols a 0 al Morell. L'empat de l'Ampolla i la derrota del Tortosa, proper rival dels reddisencs, els deixa com a líders en solitari.

Durant la primera part, ambdós conjunts es van repartir el control del joc i va destacar la igualtat sobre el terreny de joc. Fruit d'això, es va arribar al final dels primers 45 minuts amb empat a zero al marcador.

En la represa, els canvis fets per l'entrenador del CF Reddis, Jordi Bofarull, van servir perquè els reusencs generessin molt de perill a la porteria del Morell. Tot i això, es va haver d'esperar als darrers vint minuts per veure els gols que van resoldre al partit. Al minut 73, David Ramírez va fer l'1 a 0, i Éric González, al minut 92, feia el 2 a 0 defintiu.

Jordi Bofarull va acabar el partit expulsat després d'una discussió amb la banqueta del Morell, a causa d'una forta entrada d'un jugador visitant a Marcel. El jugador reddisenc va acabar amb una luxació.