El CF Reus no pot amb el líder

20 d'Abril de 2014, per Redacció
  • Àlex López ha estat l'autor del gol reusenc

Reusdigital

El CF Reus no ha pogut superar la UE Llagostera al seu camp, aquest diumenge, i ha perdut per 3 gols a 1. Amb aquest resultat, els llagosterencs tornen a ser líders del grup 3 de Segona Divisió B. Els roig-i-negres han lluitat durant tot el partit, però s'han vist superats per la intensitat dels locals, que necessitaven la victòria.

L'encontre s'ha iniciat amb un joc igualat entre ambdós conjunts. La primera ocasió del partit l'ha tingut el reusenc Àlex López, amb un xut creuat. Poc després, Eloy Gila ha disposat de dues bones oportunitats. Al minut 21 ha arribat el primer gol local, obra del mateix Gila, amb un xut des de l'interior de l'àrea. A cinc minuts pel descans, Àlex ha transformat un llançament de penal, i ha establert l'empat a un gol, resultat amb el qual s'ha arribat al descans, tot i que abans els dos equips haurien pogut marcar algun gol.

En la represa, el Llagostera ha sortit a per totes, i ràpidament s'ha avançat en l'electrònic. Eloy Gila, al minut 55 ha fet el segon gol en el seu compte particular. Amb el gol, els locals s'han crescut, han fet els millors moments de futbol i han disposat de les millors ocasions. Amb el 2 a 1, el CF Reus ho ha intentat, però sense encert. Ha estat en els minuts finals, al 89, quan Àlex Cruz ha sentenciat el partit amb un contraatac i ha aconseguit el tercer gol del Llagostera.

Amb aquest resultat el CF Reus suma 45 punts a la classificació i és dotzè. La propera jornada rebran la visita del Llevant B.

UE Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Òscar Àlvarez, Enric Pi (Aimar, 82'), Jordi López, Fullana (Àlex Cruz, 45'), Pitu (Tito, 77'), Salva Chamorro, Eloy Gila i Tarradellas.

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Jaume Sobregrau, Ñoño, Tobías, Quesada, Socías, Colorado, Masqué (Asier, 73'), Alexandre Guedes, David Cuéllar (Fran, 83') i Àlex López.

Gols: 1-0 Eloy Gila (21'); 1-1 Àlex López (41'); 2-1 Eloy Gila (55'); 3-1 Àlex Cruz (89')