El Mare Molas es queda a les portes de l'ascens

02 de Juny de 2014, per Redacció
  • Els jugadors del Mare Molas, després del partit contra l'Aldea

Eric Blasco

El Mare Molas Reus CFS es va quedar a les portes de l'ascens a Tercera Nacional després de perdre contra l'Aldea per 7 gols a 2. L'equip reusenc va arribar a la darrera jornada amb opcions, després d'una bona segona volta, però l'equip del Baix Ebre va endur-se la victòria i l'ascens. El club de Reus acaba la temporada en tercera posició.

L'equip del Baix Camp va fer una bona primera part, i va arribar a la mitja part guanyant per 0 gols a 1, amb un bon treball defensiu. Els plans dels reusencs es van veure truncats només començar el segon temps, ja que de forma ràpida els locals van situar el 2 a 1 a l'electrònic amb només quatre minuts jugats.

Posteriorment, Sergio Flor empatava l'encontre i donava esperances als reusencs, però només va ser un miratge ja que l'Aldea situava el 4 a 2. El Mare Molas ho va intentar amb porter-jugador, però no li van sortir les coses i els del Baix Ebre van jugar a plaer situant el 7 a 2 defintiu.