Divendres, 29 de Març de 2024

El Mare Molas guanya al Botarell i accedeix a les semifinals de la Copa Tarragona

03 de Març de 2014, per Redacció
  • Instant del partit entre Mare Molas i Botarell

Cedida

El Mare Molas Reus CFS es va classificar aquest dissabte per les semifinals de la Copa Tarragona de futbol sala després de guanyar al Botarell 7 gols a 3 en l'eliminatòria a partit únic que es va disputar a Vinyols.

La primera part va acabar 4 a 0 pels reusencs amb gols de Juanito per partida doble, Eloy i Joan. En la represa, el Botarell va treure porter-jugador des del principi creant perill i fent tres gols. De nou, va aparèixer Juanito amb tres gols més, i sumant-ne cinc al seu compte personal.

El rival del Mare Molas Reus a semifinals serà l'Hospitalet, el proper dissabte a dos quart de 8 del vespre al pavelló del Morell.