El Nàstic aconsegueix guanyar l'Hospitalet en el temps de descompte

22 de Setembre de 2013, per Carles Gosálbez/ Camp d'Esports
  • Els jugadors del Nàstic celebren el gol de la victòria

Gimnàstic de Tarragona

La primera part ha estat de clar domini del Nàstic, però els jugadors han marxat als vestidors perdent per 0 a 1. Tot i que el control de la pilota ha estat grana, la línia davantera no ha estat encertada en la rematada final. El Nàstic ha pogut avançar-se al minut 11. L’àrbitre ha assenyalat penal per mans de Provencio dins l’àrea de L’Hospitalet. Marcos ha agafat la pilota, però Craviotto ha encertat la trajectòria i ha evitat el gol.

En una fase de cert desconcert ha arribat el gol de l’exgrana David Haro. Una passada des de la banda ha fet que la pilota arribés al futbolista  del tot desmarcat,  que ha tingut totes les facilitats per superar un Tomeu que res ha pogut fer per evitar el 0 a 1.

La segona part ha mantingut la tònica de la primera. El Nàstic ho ha provat en diverses ocasions. Quan es portaven vuit minuts d’aquest període ha arribat l’empat. Juanjo ha fet una jugada per la banda, ha centrat a l’àrea petita i Marcos ha rematat de cap enviant la pilota prop del pal dret de la porteria de Craviotto.

El Nàstic ha pogut marcar al minut 70. Verdú ha tret una falta prop de la línia de fons i la pilota s’ha estavellat en el pal de la porteria de l’equip riberenc. Els homes de Castillejo han buscat el gol amb insistència en el darrer quart d’hora de partit. El gol de la victòria s'ha produït en temps de descompte. Verdú ha tret una falta, cap jugador ha tocat la pilota i aquesta ha superat Craviotto.

El pròxim diumenge el l'equip tarragoní viatjarà a Palma per enfrontar-se l'Atlètic Balears, el sorprenent líder del Grup 3 i que no coneix la derrota.