El Nàstic fa marxa enrere i no passa de l'empat amb l'Olot

31 d'Octubre de 2013, per Camp d'Esports/ GDDC
  • El Nàstic no ha pogut passar de l'empat contra l'Olot

Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic ha empatat amb l'Olot un partit que ha dominat a la primera part i que se li ha complicat a la segona. El resultat final (1-1) no reflecteix la superioritat dels grana en moltes fases del joc, però sí és la conseqüència d'un equip que té dues cares. Nova decepció dels aficionats grana que han mostrat el seu descontent per la marxa de l'equip.

El Nàstic tenia una nova oportunitat d'enganxar-se als llocs alts i l'ha deixat escapar davant un equip que aquesta temporada debuta a Segona B i que, tot les seves limitacions, sap en tot moment què ha de fer al terreny de joc.

El partit ha estat de clar domini grana en el primer període, tot i que al minut 2 el jugador de l’Olot Carlos Martínez ha enviat la pilota al travesser. Ha estat l’única jugada de perill dels garrotxins fins als darrers cinc minuts de la primera part, en què els homes d’Edu Vilchez han inquietat el porter Reina. El Nàstic no ha deixat de generar perill en aquest període, fins el punt d’enviar dues pilotes a la fusta. La primera jugada amb opció de gol s’ha produït al minut i Perera ha estat el protagonista de la jugada.

La insistència del Nàstic davant la porteria de l’Olot no ha defallit. El Garrotxins pràcticament han renunciat a l’atac. Al minut 14 ha rematat de cap i la pilota s’ha estavellat en un pal. Marcos i Perera han disposat de noves ocasions i al minut 29 Rocha ha obligat Fornés a lluir-se. Poc després de la mitja hora ha arribat la segona jugada en què la pilota ha anat a la fusta, concretament al travesser després que la toqués lleugerament Fornés. L’Olot ha mantingut un sistema defensiu inexpugnable i només ha avançat línies en els darrers cinc minuts, intentant sorprendre el Nàstic.

Edu Vilchez, l'entrenador de l'Olot ha analitzat el joc del Nàstic durant els primers quaranta cinc minuts i després del descans ha decidit anar a per els tres punts. Ha guanyat la partida a Santi Castillejo. L’Olot ha sortit amb molta enpemta i en els primers minuts d’aquest període ha generat el perill que no havia creat fins aquest moment.

L’Olot ha anant guanyant terreny a un Nàstic massa imprecís i al minut 70 ha arribat la jugada del partit. Viale ha tocat lleugerament Corominas quan aquest es dirigía cap a la porteria grana amb la rapidesa que el caracteritza i l’àrbitre ha assenyalat penal. Carlos Martínez ha batut Reina. A partir d’aquí, nervis a la grana i al terreny de joc.

Cinc minuts després del penal que donava avantatge a l’Olot, Lago Junior ha pogut empatar però el seu xut ha anat a topar amb el travesser -tercera fusta del Nàstic en aquest partit-. El Nàstic ha insistit i a falta de cinc minuts per la conclusió Marcos ha rebut una pilota procedent d’una sacada de corner i ha donat un efecte estrany a la pilota i aquesta s’ha introduït a la porteria de Fornes.

En els tram final el Nàstic ha buscat la porteria contrària amb insistència, però ja era massa tard. Un cop més, els homes de Castillejo han fet un futbol molt ofensiu, han creat innumerables ocasions de gol i, com casi sempre, han fallat en els metres finals, una qüestió que el tècnic ha de canviar i amb urgència.

Gimnàstic de Tarragona: Reina, Calavera (David Sánchez, 64’), Verdú, Aleix Coch, Viale, Molina, Rocha, Rubio (Jean Luc, 79’), Lago Junior, Perera (Querol, 61’) i Marcos.

Olot: Fornés, Valentín (Muñoz, 5’), Hostench, Serra, Rojas, Solé, Carlos Martínez, Miki Martínez, Santos (Ferrón, 65’), Reverter (Conde, 70’) i Corominas.

Àrbitre: Ángel Hernández Lorenzo. Ha amonestat Calavera, Querol i Viale, del Nàstic.

Gols: 0-1, Carlos Martínez (70’) de penal; 1-1 Marcos (85’).

Incidències: Abans del partit s’ha dut a terme la presentació oficial de tots els equips de la base del Nàstic, apadrinats per els jugadors de l’equip professional. 2.565 espectadors al Nou Estadi.