El Ploms masculí es queda amb la mel als llavis

27 de Gener de 2014, per Redacció
  • Instant del partit contra el CB Martorell

Cedida

El Zamar 2000 Ploms- Salle Reus va tornar a perdre en els darrers minuts contra el CB Martorell per 78 a 80. Davant del líder, l'equip reusenc va dominar en molts moments del partit.

El primer quart va acabar favorable als locals per 22 a 21, amb un bàsquet vistós, i un notable encert en el tir i bones transicions. L'equilibri es va mantenir en el segon quart, que va finalitzar amb el resultat de 36 a 37. Els reusencs van ser superiors en el rebot en el tercer període, però, en canvi, els visitants van superar als albinegres en el tir exterior, arribant al 54 a 57.

En el darrer quart, els locals guanyaven de cinc punts a falta de quatre minuts. De nou, els nervis van començar a fer acte de presència a l'equip reusenc. El Ploms va perdre moltes pilotes, i van fallar quatre tir lliures consecutius a falta de dos minuts. Finalment, el Martorell va imposar-se en un partit on els reusencs van estar a un bon nivell.

Victòria del Reus Deportiu

D'altra banda, el Reus Deportiu va aconseguir la quarta victòria a la categoria de Nacional Catalana. Els roig-i-negres van guanyar al CB Corbera Negre per 52 a 57. Tot i guanyar, els reusencs continuen penúltims a la classificació amb 20 punts.