Cinquena derrota consecutiva dels reusencs, per 67 a 54, a la pista del Vic

25 de Febrer de 2013, per
  • El Ploms ha perdut a la pista del Vic

Pere Lluís Muntané

Tot hi haver recuperat en la darrera setmana a un dels seus millors jugadors, Pablo Avilés, el Zamar 2000-Ploms Salle no ha pogut superar al CB. Vic en la seva visita a la capital d'Osona, i encadena la seva cinquena derrota consecutiva. El partit ha començat amb un primer quart molt igualat, marcat pel joc ràpid i bons atacs que han provocat que cap dels dos equips pogués aconseguir avantatge en el marcador.

El segon quart s'iniciava amb el resultat de 20 a 18 i ha acabat amb 35 a 22 a favor dels locals. Durant aquest període els reusencs només han anotat 4 punts i han patit un parcial de 0-12 a l'inici del quart. Després del descans, els reusencs han surtit molt forts a la pista, i amb dos triples consecutius de Fran Cubillas, màxim anotador del Ploms, han aconseguit retallar la diferència posant-se 9 punts per sota. L'últim quart s'iniciava amb possibilitats de victòria.

Dos triples d'Asier Martínez han situat el Ploms a només tres punts dels locals, però aquests han contestat amb un parcial de 12 punts, que ha estat impossible de superar. El resultat final ha estat de 67 a 54. Per altra banda, les noies del Zamar 2000-Ploms Salle han guanyat el primer partit de la segona fase de Copa Catalunya, contra l'UniGirona C.B, per 60 a 55.

Fitxa tècnica

Zamar 2000 - Ploms Salle: X. Paricio (13), F. Cubillas (19), O. Penas (4), E. Vall, A.S Sardà (2) -cinc inicial-. S. Muntané (2), A. Martínez (12), P. Avilés (2), A. Mesa, JB. Báez, C. Gené

CB Vic-Universitat de Vic: J.Verdaguer (2), G. Comas (3), D. Peruga (9), G. Ballel (13), X. Costa (22) -cinc inicial-. M. Freixas, A. Casellas, Ll. Verdaguer (8), O. Masdeu (1), M. Garosa, X. Juvaneny (4), X. Espaulella (5)

Parcials: 20-18/35-22/48-39/67-54