Dissabte, 26 de Maig de 2018

El PSC de Reus escull els seus delegats i no es posiciona a favor de cap candidatura

Pallarès creu que és un error plantejar el congrés com una divisió entre corrents catalanistes i no catalanistes

30 de Novembre de 2011, per Redacció
  • Carles Sala, Teresa Pallarès i Germán López

    Enrique Canovaca

El PSC reusenc és conscient de la importància del congrés, en un moment en què la crisi econòmica "sembla haver distanciat les notres propostes de les necessitats de la ciutadania". En aquest sentit, els socialistes de la ciutat consideren que cal adoptar un paper "revisionista essencial per assumir novament el lideratge en la defensa dels drets socials que han de prevaler en la nostra societat".

Teresa Pallarès ha afirmat que, de moment, l'agrupació no s'ha posicionat per cap dels candidats, "a l'espera de recollir tota la informació sobre les seves propostes". A més, la portaveu socialista recorda que el vot és individual i secret dels delegats escollits i, per tant, hi poden haver diferents suports dins del partit a Reus.

D'altra banda, Pallarès considera un error que es plantegi el congrés com una divisió entre corrents catalanistes i no catalanistes, ja que "al cap i a la fi, tots som socialistes". Per últim, la política reusenca ha destacat el procés de diàleg i de treball realitzat per l'agrupació durant un mes, "amb tres trobades setmanals", per tal de definir "les nostres propostes".

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

Neonblues  30 de Novembre de 2011

Jubilació

 a veure si us aneu jubilat, cal una reforma en profunditat i cares noves a poder ser joves, ja esteu caducs i fins que no hi hagi un canvi malament anireu, valtros mateixos !!