Divendres, 29 de Març de 2024

El Reddis s'imposa al Salou i guanya el Torneig Platja d'Europa

26 d'Agost de 2013, per Redacció
  • El CF Reddis, en una imatge d'arxiu

El CF Reddis va guanyar, aquest cap de setmana, al Salou per 2 gols a 5 i va aconseguir el Torneig Platja d'Europa. L'equip entrenat per Jordi Bofarull no va tenir cap problema per imposar-se a un equip d'inferior categoria i seguir amb la bona dinàmica de la pretemporada.

El partit va començar de cara per l'equip reusenc, que es va avançar en el marcador al minut 4 amb un gol de Guiu, un dels nous fitxatges, provinent de l'Olímpic de Móra d'Ebre. Manolo, al minut 27, feia el 0 a 2. Dos minuts després, el Salou escurçava distàncies fent l'1 a 2. Abans d'arribar al descans, però, Foguet va fer l'1 a 3.

En la represa, el CF Reddis va seguir creant nombroses ocasions de gol. En un d'elles, Robert feia pujar l'1 a 4 al marcador, al minut 50, i Joao Pereira arrodonia el marcador al 75. Quan faltava poc per acabar, el Salou va fer el segon gol, mitjançant Adriano, en un error defensiu del Reddis.

Nou fitxatge del CF Reddis

Aquesta passada setmana, el CF Reddis ha incorporat al futbolista Marcel, provinent del Lleida Esportiu. El club reusenc també s'ha interessat pel jugador Idrissi, de l'equip madrileny del Pinto de Tercera Divisió, i les negociacions es troben molt avançades.

Quan falten menys de dues setmanes per l'inici de lliga de Segona Catalana, el Reddis farà la seva presentació oficial el proper dissabte, 31 d'agost, a partir de les 7 de la tarda, amb un partit contra el CE El Catllar, que aquest any jugarà debutarà a Primera Catalana