Venç el Gandesa a domicili

11 de Maig de 2014, per Redacció
  • Els jugadors del CF Reddis celebren l'ascens a Primera Catalana

Jordi Garcia

Un any després de la desfeta, arriba la festa. El CF Reddis tornarà a jugar a Primera Divisió Catalana la propera temporada, després de guanyar per 1 gol a 2 al camp del Gandesa. Un gol d'Òscar als darrers minuts ha permès als blanc-i-blaus sumar una victòria que els dóna el campionat del seu grup de Segona Catalana.

En un partit força disputat, el CF Reddis s'ha avançat en el marcador al minut 39. Una pilota llarga l'ha controlat Guiu en la frontal de l'àrea i l'ha deixada a Machín, que ha fet un fort xut. Amb el resultat de 0 a 1 s'ha arribat al descans.

En la represa, el Gandesa ha empatat gràcies a un polèmic penal, assenyalat per possibles mans de Granados, quan la pilota entrava a la porteria reusenca. Els jugadors del Reddis han protestar molt, en entendre que la pilota havia tocat el pit del defensa, que a més, ha estat expulsat.

Amb un home menys, el CF Reddis ha continuat buscant el gol, i en el minut 83 ha arribat el premi. Valentín ha tret una falta de forma molt intel·ligent, fent una passada a Òscar, que ha batut el porter local. Malgrat els resultats irregulars del darrer mes i mig, els reusencs es proclamen campions amb força claredat i li treuen onze punts al segon.