Dijous, 28 de Març de 2024

El Reus Deportiu es planta a les semifinals de la Copa del Rei

Els roig-i-negres guanyen per 5 a 3 al CP Vic i dissabte es veuran les cares amb el Coinasa Liceo

FEP

Raül Marín ha estrenat l'electrònic amb un gol al minut 2 de partit després d'un tir llunyà. Els roig-i-negres han imposat el seu joc, amb un mur a la defensa, ben posicionats a la pista i ràpids en atac, ha arribat el segon gol de la mà d'Albert Casanovas. La superioritat reusenca a la pista s'ha vist reflectida en el marcador. El Vic, però, ha tingut una oportunitat per reduir les distàncies amb un penal, al minut 8, que Guillem Trabal ha aturat. Uns minuts més tard, Rocasalbas ha vist una targeta blava, i en la corresponent falta directa, Raül Marín amb una execució impecable ha fet pujar el 3 a 0.

Els primers quinze minuts de l'encontre, en els que en principi s'esperava trobar una igualtat en el joc, el Reus ha estat el clar dominant. Al minut 17, però, el capità Titi Roca ha fet el primer pel Vic i ha posat als vigatans en el partit. A partir del gol, el d'Osona han despertat i han plantat cara fent pujar el segon, obra de Jacint Molera, abans del final de la primera meitat.

En la represa, s'ha establert la igualtat a la pista i també en el marcador. Els dos equips han mostrat un bon joc i Roger Rocasalbas, al 32, ha fet el gol  de l'empat. Dos minuts més tard, la desena falta directa dels roig-i-negres ha suposat una altra oportunitat pels vigatans. Titi Roca ha intentat superar a Guillem Trabal, però el porter roig-i-negre ha desviat la bola. El partit s'ha intensificat i el resultat estava totalment obert. Al minut 40, ha arribat la desena falta del Vic i Raül Marín, molt eficaç de cara a porteria, ha marcat el quart dels reusencs i el seu tercer gol de la nit.

Dos minuts més tard, i sense que els osonencs tinguessin temps a reaccionar, Marc Ollé amb un tir des de la banda dreta ha establert el 5 a 3 definitiu. Els vigatants, però, no  s'han rendit i han lluitat fins l'últim instant. Al minut 45, una targeta blava per Raül Marín ha suposat una falta directa pel Vic que Guillem Trabal, després d'una doble intervenció, ha desviat fora. El porter roig-i-negre ha estat decisiu amb les seves reiterades intervencions al llarg de l'encontre.

Al minut 49, de nou una targeta blava per Xavi Rubio, en tallar una jugada d'atac del Vic, ha suposat una altra falta directa. I en l'execució d'aquesta ha aparegut un cop més Trabal per aturar-la. Amb una victòria treballada, els roig-i-negres es planten a les semifinals on es trobaran amb el líder de l'OK Lliga, el Coinasa Liceo, què ha guanyat al Lleida sense oposició. El partit es disputarà aquest dissabte a tres quarts de 7 de la tarda al Palacio de los Deportes, a Oviedo.

Fitxa Tècnica:

Reus Deportiu:  Guillem Trabal, Albert Casanovas, Marc Ollé, Jordi Adroher i Raül Marín - cinc inicial - Xavi Rubio, Joan Salvat.

CP Vic: Carles Grau, Romà Bancells, "Titi Roca", Cristian Rodríguez i Roger Rocasalbas - cinc inicial -  Jacint Molera, Xavi Terns.

Àrbitres: Oscar Valverde i Josep Antoni Ribó.