El Reus Deportiu guanya amb autoritat a casa

Els reusencs s'han imposat per 6 gols a 3 davant el CP Voltregà

27 d'Octubre de 2012, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu s'ha imposat al Voltregà

Clàudia Bonet

El Reus, conscient de la importància de sumar a casa, ha sortit a buscar el gol. Albert Casanovas, al minut 6, amb un tir llunyà ha aconseguit el primer. Els roig-i-negres dominaven el partit amb autoritat, però Juli Anguita amb una jugada ràpida ha fet el gol pel Voltregà. Un gol afortunat que ha estat el més d’estacat de l'equip de Sant Hipòlit (Osona) en aquesta primera part. El Reus s'ha mostrat atent i organitzat, però li ha faltat fortuna davant de porteria on ha topat amb unes grans intervencions de Roger Torelló.

La insistència en atac dels reusencs ha donat el seu fruit. La recompensa ha arribat al minut 29 amb un gol de Jordi Adroher i un altre, al minut 30, de Joan Salvat, després d'una jugada ràpida de contraatac. Però, amb encara molts minuts per endavant, el partit s'ha complicat. L'àrbitre ha xiulat un penal a favor del Voltregà què Javier Armengol ha convertit amb el 3-2. Un minut més tard (30), Jordi Adroher ha vist la targeta blava per protestar una falta.

La tensió del partit s’ha intensificat, però els roig-i-negres han sabut mantenir el control mentre han jugat amb un home menys i la serenitat els hi ha permès continuar amb el domini. Al minut 38, Pol Pàmies ha fet el 4-2, un golàs que ha permès al Reus distanciar-se en el marcador. Guillem Trabal ha estat una peça clau en els minuts de més intensitat on els de Sant Hipòlit han causat més perill. El cinquè del Reus, ha arribat de la mà de Jordi Adroher, amb un tir de falta directa ( la 10à del Voltregà).

La intensitat s’ha accentuat en els últims minuts de joc. Javier Armengol ha vist una targeta blava per una falta comesa que Jordi Adroher no ha pogut transformar. Però, el mateix Adroher, en l'últim minut, ha fet un gran gol fent entrar la bola per l'esquadra de la porteria i marcant el seu tercer de l'encontre i el sisè del Reus. Però, Juli Anguita ha tancat el marcador fent entrar la bola per sota el travesser de la porteria de Guillem Trabal, establint així el 6-3.

El Reus s'ha mostrat solvent a casa. Des del primer partit al Palau, s'ha vist una millora en la coordinació i la compenetració amb els jugadors joves del planter. Joan Salvat, Xavi Rubio i Pol Pàmies es van guanyant minuts de joc, aportant lluita i perseverança. Al mateix temps que, Alejandro Domínguez disposa de més relleus en l'equip.

Reus Deportiu: Guillem Trabal, Albert Casanovas, Jordi Adroher, Xavi Rubio i Joan Salvat -cinc inicial-. Raül Marín, Jordi Molet i Pol Pàmies

CP Voltregà: Roger Torelló, Juli Anguita, Javier Armengol, Xavier Lladó i Jaume Molas -cinc inicial-. Jordi Romeu i Èric Vargas.

Àrbitres: Juan José Prades Martínez i Luís Delfa Crespo.