El Reus Deportiu guanya el Trofeu Ciutat d’Alcoi en un partit intens

El resultat ha estat de 2 gols a 5

31 d'Agost de 2014, per Redacció
  • Foto de família d'ambós equips després del partit

El Reus Deportiu ha guanyat el Trofeu Ciutat d’Alcoi, aquest dissabte, davant l’Enrile PAS Alcoi en un partit jugat amb molta intensitat al pavelló B del Poliesportiu Francisco Laporta. El resultat final ha estat de 2 gols a 5.

Al minut 3, ha arribat el 0-1, obra de Salvat en desviar amb el cos la bola. L’Alcoi ha reaccionat bé i ha empatat el partit un minut després, mitjançant un gol de David Aguilar. El Reus  ha agafat un avantatge de dos gols, aconseguits per Mac Coy (14’) en una gran jugada individual, i Xavi Rubio (22') en aprofitar una bola solta a l’àrea.

L’Alcoi ha tornat a reaccionar i al minut 23, Cañellas ha marcat el segon del conjunt local. Un minut després, Jepi Selva ha fet el 2-4 en una gran jugada individual. Abans del descans, el mateix jugador ha enviat la bola al pal i ha disposat d’una falta directa que no ha materialitzat.

En la represa , al minut 29, el jugador de l’Alcoi, Fortmatjé, no ha pogut marcar en una falta directa, i al minut 32, Marc Coy tampoc ho ha pogut fer per al Reus en una altra directa, a causa de les deu faltes acumulades de l’equip alcoià.

Al minut 37, Matías Platero ha pogut marcar el cinquè del Reus però el porter Marc Grau ho ha evitat. La resposta ha arribat en una ràpida contra de Jaume Arché, que s’ha plantat sol davant Roger Molina però no ha pogut marcar. L’Alcoi ha disposat de dos noves ocasions per escurçar distàncies: al minut 41, Arché ha llançat la bola al pal, i al minut 44, en una jugada de Cañellas que ha defensat molt bé Molina.

Els jugadors del Reus, Xavi Rubio i Jepi Selva en llançaments de lluny, i els locals Candanedo, Arché i Pere Cañellas, també des de lluny han intentat superar les porteries contràries.

A falta d’un minut i mig, Cañellas ha enviat de nou la bola al pal, i Xavi Costa, en la jugada següent, s’ha quedat sol davant el porter David (que ha substituït a Marc Grau) i ha aconseguit el cinquè gol reusenc.

Enrile PAS Alcoi: Marc Grau, Pere Cañellas, David Aguilar, César Candanedo i Marc Figa –cinc inicial-. Ferran Fortmatjé, Jaume Arché i Vicent Martí.

Reus Deportiu: Roger Molina, Joan Salvat, Matías Platero, Marc Coy i Xavi Rubio –cinc inicial-. Jepi Selva, Sergi Torné, Xavier Costa.

Gols: 0-1, Joan Salvat, minut 3; 1-1, David Aguilar, minut 4; 1-2, Marc Coy, minut 14; 1-3, Xavi Rubio, minut 22; 2-3, Pere Cañellas, minut 23; 2-4, Jepi Selva, minut 24, i 2-5, Xavi Costa, minut 48.

Àrbitres: Moreno i Sanz.