Dimecres, 20 de Juny de 2018

El Teatre Bartrina es transforma en l'aparador nacional de roses

Tècnics de l'equipament i brigades municipals desmunten la platea i anivellen el terra del teatre

29 d'Abril de 2013, per ACN
  • El Teatre Bartrina comença els preparatius per la nova edició del Concurs nacional de roses

    ACN

Com cada any a la primavera, el Teatre Bartrina es "despullarà" amb l'objectiu que les roses ocupin la platea i les llotges. Són tres dies on es podran "admirar totes les flors participants" i també les guardonades amb els diferents premis que preveu el concurs. S'espera que unes 10.000 persones visitin el certamen dels propers 4, 5, i 6 de maig que enguany arriba a la seva 66a edició.

Des de l'organització han assegurat que és l'esdeveniment amb "més tradició" organitzat per una entitat que es manté a Reus. L'objectiu del concurs passa per promoure els valors ecològics, artístics i culturals d'aquest símbol floral de la ciutat, la rosa. El concurs està adreçat a cultivadors amateurs o aficionats a les roses amb un mínim de quinze i un màxim de trenta varietats en cada un dels tres grups; estàndard, poliandres i miniatures.

Entre els premis, l'organització haurà de distingir el millor exemplar de rosa estàndard; millor exemplar de rosa més perfumada; millor exemplar rosa Centre de Lectura, millor exemplar rosa Ciutat de Reus; millor exemplar de rosa Pau Casals i el premi Joaquima Gallisà de Rueda que s'atorga, entre els estands dedicats a la rosa estàndard, al que exhibeixi una millor presentació en escala, regularitat, simetria, color i harmonia.

El Concurs i exposició de roses del Centre de Lectura compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges