El Tecnol Reus té un partit per recuperar la confiança

Els reusencs juguen aquest dissabte la segona jornada de Lliga Europea

18 de Desembre de 2009, per Edel Martínez

  • El partit serà dissabte a dos quarts de 10 del vespre

    Edel Martínez

El Tecnol Reus juga aquest dissabte, a dos quarts de 10 de la nit, al Palau d’Esports, la segona jornada de la Lliga Europea davant del RSV Weil, un equip alemany però que participa en la Lliga suïssa. En la teoria no ha de suposar un partit complicat pels reusencs, ja que els alemanys són inferiors tècnicament. Però ja se sap, en aquestes ocasions no val badar, ja que en això de l'esport, i en l'hoquei també, sovint apareixen les sorpreses, sorpreses que no voldríem.

Una sorpresa desagradable en aquest partit, suposaria accentuar la crisi esportiva que actualment pateix l'equip. Però això només és un malson. Davant l'equip alemany, el Tecnol Reus té una bona oportunitat d’aconseguir els primer tres punts de la Lliga Europea, després d’haver perdut la primera jornada amb el Noia (3-2). Aparentment el Weil, que respon com la ventafocs del grup, és un equip assequible ja que no es pot comparar la Lliga suïssa amb l’espanyola ni les capacitats dels dos equips. El partit, que s’iniciarà a dos quarts de 10 del vespre, serà xiulat pels àrbitres italians Carmazzi i Tartarelli.

D'altra banda, el Noia s’enfrontarà al Candelaria, a la pista portuguesa. De moment, els equips capdavanters del grup B són el Noia i el Candelaria, amb tres punts.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.