Empat del Reus Deportiu per tancar la pretemporada

Els roig-i-negres han empatat a 5 en l’amistós davant el CP. Alcobendas

28 de Setembre de 2013, per Redacció
  • Casanovas controla una bola

Clàudia Bonet

El Palau d’Esports ha acollit l’últim partit de la pretemporada del Reus Deportiu abans de l’inici de les competicions oficials. Els roig-i-negres  s’han avançat en el marcador amb la transformació d’una falta directa executada per Marc Ollé. Uns minuts més tard, els madrilenys han empatat amb un gol d’Alberto Carmona.  Els jugadors del CP Alcobendas han girat el marcador amb el segon de la mà d’Álvaro Martínez. Abans d’arribar al final de la primera meitat,  Marc Vázquez ha establert la igualtat a l’electrònic.

Albert Casanovas ha tornat a disposar de minuts, tant a la primera part com a la segona,  després d’haver patit una fractura al dit durant la pretemporada. Els protagonistes però, han estat els joves jugadors del planter -en alguns minuts han estat quatre els presents a la pista.

En la represa,  Marc Ollé ha fet el tercer després d’una falta directa. Un minut més tard, Roger Molina ha aturat una tir directe dels visitants. Albert Casanovas no ha pogut transformar un penal favorable als reusencs. Al minut 10, Marc Ollé des de la banda dreta ha enviat la bola al fons de la porteria per l’escaire. Els madrilenys han respost i han reduït distàncies amb un gol d’Álvaro Martínez i un de Sori.

Amb el 4 a 4,  Marc Vázquez, al minut 24, ha fet un gran gol que semblava donar la victòria al Reus Deportiu però en els últims segons, Sori ha fet de l’empat.  La victòria hauria pogut ser dels madrilenys, ja que l’àrbitre ha xiulat un penal a menys de 20 segons pel final de l’encontre, però els visitants no l’han aconseguit transformar. Amb el 5 a 5 s’ha arribat al final.

Els reusencs tanquen així la pretemporada, encara amb la baixa dels internacionals Jepi Selva i Jordi Adroher, que jugaran la final del Mundial d’Angola amb la selecció espanyola. El primer partit oficial serà el proper cap de setmana on els reusencs es disputaran el primer títol: la Supercopa. El Reus Deportiu s’enfrontarà a les semifinals contra el Coinassa Liceo, i el Moritz Vendrell davant el FC Barcelona, a la pista dels del Baix Penedès.