Dimarts, 19 de Març de 2019

750 esportistes se citen a Reus al campionat estatal d'estiu de natació màster 2018

Tindrà lloc des d'aquest dijous i fins al 8 de juliol

04 de Juliol de 2018, per Redacció
  • Presentació del campionat de natació que es farà a Reus

    Cedida

El regidor d’Esports, Jordi Cervera; el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena; i el president del Club Natació Reus Ploms, Isidre Guinjoan, han presentat aquest dimecres, 4 de juliol, en roda de premsa el 29è campionat estatal d’estiu de natació màster 2018, que té lloc entre els dies 5 i el 8 de juliol a les instal·lacions del CN Reus Ploms, amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

Uns 750 nedadors d’uns 150 clubs participaran en el campionat que coincideix amb la celebració dels 100 anys del CN Reus Ploms. El campionat màster acull participants des dels 20 anys (categoria premàster), i posteriorment en categories dividides de cinc anys en cinc anys, explicant en la present edició, amb un participant inscrit major de 95 anys.

Participaran al campionat nedadors i nedadores que, al seu moment, van ser internacionals i olímpics i que molts d'ells actualment són campions europeus o mundials de la seva categoria.

En aquesta edició es lliuraran les medalles del circuit octatló open màsters que és una competició que premia la versatilitat dels nedadors màster al llarg de la temporada. 

COMENTARIS (0)

Reportatges