Dimecres, 24 d'Abril de 2024

Així, no!

El CF Reus empata a dos amb el Vila-real B i no pot trencar la dinàmica negativa

• Sellarès ha empatat en el minut 24 pel CF Reus

• Els roig-i-negres celebren l'empat (1-1)

• El mateix Sellarès ha tingut el gol de la victòria amb aquest xut que ha sortit fregant al pal

• Els reusencs celebren l'empat final a dos

Els roig-i-negres estaven cridats a sortir ambiciosos i a marcar el territori però davant s'han trobat amb un conjunt molt ben organitzat, amb una defensa de cinc homes quan els visitants anaven per davant, i que no ha dubtat en tirar de tacticisme per frenar el ritme del partit quan li ha convingut: perdent temps i amb faltes a la zona de mitjos.

Després de 17 minuts de futbol intranscendent, Jason ha encarat el cos a l'alçada de tres quarts de l'atac del Vila-real B i ha engaltat una paràbola impossible per Edgar (0-1). Aquest era el primer xut a porta en tot el partit. Els de González –tampoc els de Paco López– trenaven cap jugada combinativa. Sense mig del camp, no obstant, el CF Reus ha estat capaç d'igualar el partit només set minuts més tard. Ha estat el capità, Sellarès, que ha estat el més murri de la classe en aprofitar una pilota morta dins l'àrea petita. El mateix Sellarès ha tingut a les seves botes el segon pels reusencs, abans del descans, però Bañuz ho ha evitat.

Sense símptomes de millora en la segona meitat –i amb la presència de Masqué, que havia entrat en el primer temps per unes molèsties de Frab Carbia–, el Vila-real B anava avançant metres. Així, han pogut agafar avantatge, en el minut 57, els de la Plana: Jason s'ha envalentonat per la banda esquerra i, sense gaire oposició i amb Edgar dubtant en la sortida, el davanter ha deixat la bola franca perquè Blázquez marqués el segon a plaer (1-2).

Lluny de reaccionar, el CF Reus ha quedat sense idees i s'ha notat angoixat per la dinàmica negativa. Amb tot, els roig-i-negres han sabut superar el tràngul. González ha refrescat encertadament la banda dreta donant entrada a Jorge per Xisco i, minuts després, ha apostat clarament per la victòria amb l'entrada de Guedes per Marin. Els del Baix Camp, ara sí més incisius, han obtingut la recompensa del gol en una jugada embolicada. Vitor ha picat un córner que ha entrat a la porteria de Bañuz significant l'empat a dos, al minut 82. L'àrbitre ha donat el gol a Vitor, tot i que sembla que Olmo hauria desviat lleugerament la trajectòria de l'esfèrica.

CF Reus Deportiu: Edgar, Cassamà, Marín (Guedes, 78'), Olmo, Moyano, Jaume, Vitor, Sellarès, Xisco (Jorge, 65') i Fran (Masqué, 24').

Vila-real CF B: Bañuz, Blázquez, Felipe, Tano, Puerto, Anton, Jason, Sergio, Fran Sol, Pepe Palau (Alfonso, 76') i Jose Naranjo (Estev, 54').

Gols: 0-1 (17') Jason. 1-1 (24') Sellarès. 1-2 (57') Blázquez. 2-2 (82') Vitor.

Àrbitre: Ibai Rezola. Ha amonestat els locals Xisco, Vitor i Marín; i als visitants Anton, Palau, Felipe i Fran Sol.