Aleix Toda i Mayte Colmenarejo s'emporten la quarta edició de la cursa 4 Termes

13 de Febrer de 2017, per Redacció
  • Guanyadors de la prova

Pili Belinchon

Sis-cents participants van prendre part, aquest diumenge, en la primera prova del nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2017. La quarta edició de la 4 Termes, organitzada pel CE l’Areny, amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i amb un nou traçat modificat, transcorre pels termes municipals de Mont-roig de Camp, Vilanova d’Escornalbou, Colldejou i Pratdip.

A les 9 del matí sortia la cursa de 26,5 quilòmetres, amb 1.250 metres, de desnivell positiu. En categoria masculina es va imposar Aleix Toda, del Borges Trail, amb un temps de 2 hores, 19 minuts i 41 segons, acompanyat al podi per Pol Vila del Club Esportiu L’Areny, i Javier Heras del Club Centre Excta. Serres de Mestral.

En categoria femenina la vencedora va ser Mayte Colmenarejo del C.E. Trail Tarraco, amb 3 hores, 2 minuts i 26 segons; seguida d’Edurne Zazpe del mateix club i Carmen Martínez .

A banda, paral·lelament a la cursa del circuit Classic, es va celebrar la prova del Circuit Express de 15 quilòmetres amb 550 metres de desnivell positiu. Els vencedors masculins van ser Òscar Alfani del Club Excta. Allibera Adrenalina, amb 1 hora 18 minuts i 4 segons; Aleix Solé del Borges Trail – AAEET i Álvaro Jumilla del Club Excta. Serres de Mestral. En l'apartat femení, van vèncer Esther Casajuana del Club Excta. Allibera Adrenalina, amb un temps d'1 hora 29 minuts i 28 segons, Núria Florencio del Club Excta. Serres de Mestral i Espe Bernat del C.E. Trail Tarraco.

Els vencedors, convidats a la següent prova, lluiran la camiseta de líders fins a la propera cursa, on hauran de lluitar per revalidar el seu títol. Serà a la Cursa de la Portella, que tindrà lloc a L’Hospitalet de l’Infant, el proper 19 de març.