Dissabte, 23 de Març de 2019

Arriba amb força la 15a edició de la Mitja Marató de Salou

Ja hi ha més de 700 inscripcions

13 de Març de 2019, per Redacció
  • Cartell promocional de la Mitja Marató de Salou

    Ajuntament de Salou

El pròxim dissabte 16 de març se celebrarà la 15a edició de la Mitja Marató de Salou. A més hi haurà altres curses de diferent distància, com una d'infantil, i com a novetat d'enguany, una caminada. El punt neuràlgic de totes les proves, amb inici i final, serà la plaça de les Comunitats Autònomes.

L'organització ha detallat que el circuit d'aquesta edició serà "més pla, ràpid i atractiu" i ha confirmat que ja hi ha més de 700 inscripcions, un "augment considerable" en comparació l'any passat. Entre els participants destaca el campió estatal en mitja marató, Jaume Leiva, o el guanyador de l'any passat, Pedro Ortega. La inscripció té un preu de 10 euros, i la data límit per apuntar-se a la prova és aquest dijous a les 12 de la nit a través del web de la Mitja de Salou.

Diversitat de circuits

Es podrà escollir entre tres possibles recorreguts: de 5, 10 o 21 quilòmetres o una caminada pel Camí de Ronda fins a la Cala Morisca i tornar al punt d'origen, un total de 9 quilòmetres. A més hi haurà una cursa infantil de 900 metres. En les proves hi haurà punts quilomètrics senyalitzats, fotografies de la cursa, assistència mèdica i servei de guarda-roba. En les de major recorregut hi haurà avituallaments cada 5 quilòmetres.

En la mitja marató es recorrerà el passeig Jaume I, Carles Buïgas i el passeig Miramar fins a arribar a Vilafortuny. Una altra de les novetats d'enguany serà una acció vinculada a la igualtat i el respecte. Tots els participants rebran una samarreta amb el lema 'Jo respecto, i tu?'. Forma part de la campanya de sensibilització que ha engegat l'Ajuntament de Salou.

Horaris

A partir de les 4 de la tarda del mateix dissabte fins a dos quarts de 6, hi haurà l'entrega de dorsals. A les 5 tindrà lloc la cursa infantil. Una hora més tard, arrencaran les altres proves, la de cinc i 10 quilòmetres i la mitja. Seguidament començarà la caminada de nou quilòmetres. A dos quarts de 9 del vespre hi haurà l'entrega de trofeus.

Quan finalitzin les proves se serviran tapes i canyes, hi haurà una sessió de ioga i música. Tots aquells que tinguin dorsal disposaran de dutxes i vestidors al Pavelló de Salou.

 

 

COMENTARIS (0)

Reportatges