Bons resultats dels duatletes del Ploms a Torredembarra i dels triatletes a Cardona

10 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Atletes participant al duatló de Torredembarra

Cedida

Els duatletes del CN Reus Ploms han obtingut bons resultats en la duatló de Torredembarra, però només a la cursa a peu, ja que la competició aquàtica no es va poder celebrar per les condicions desfavorables del mar. En categoria masculina, el duatleta Marc Sancho va guanyar la cursa a peu de 10 quilòmetres i Martí Sancho va quedar segon en la categoria sub-23. A més, Carmen M. Rodríguez va ser la guanyadora en la categoria femenina. Per equips, el club reusenc ha quedat en quarta posició.

Pel que fa al Triatló de Cardona, celebrat el passat diumenge, els atletes Albert Torres, Marc Cirera i Sergi Sánchez han aconseguit la quarta, tretzena i vint-i-tresena posició, respectivament. Els atletes han superat 1.500 metres nedant, 40 quilòmetres en bicicleta i 10 quilòmetres de cursa a peu.