Dimecres, 24 d'Abril de 2024

Carla i Marta Muntané guanyen el bronze Sub23 del Campionat d’Europa 49erFX

Les germanes Muntané van celebrar la victòria a les aigües de Weymouth (Regne Unit)

21 de Maig de 2019, per Redacció
  • Imatge les germanes Muntané

Cedida

El passat diumenge 19 de maig al Campionat d’Europa de 49erFX celebrat a Weymouth (Regne Unit), les regatistes del Club Nàutic de Cambrils Carla i Marta Munté van finalitzar terceres en la categoria Sub23, després d’una setmana intensa de regates. La competició va constar de 17 proves i hi van participar 57 tripulacions. Les germanes Munté van aconseguir el preuat bronze i van finalitzar en 39a posició en la classificació general.

Els tres últims dies del campionat va bufar molt poc el vent, fet que va dificultar la celebració de regates. L’última jornada del campionat va estar marcada pel cel ennuvolat, lleugers ruixats i poca intensitat del vent, que no va passar dels 7 nusos i era canviant de direcció. Tot i les condicions adverses, Carla i Marta Munté van demostrar la seva vàlua i van acabar celebrant una important victòria.

D’altra banda, Ricard Castellví, Lluís Fargas i Sergi Servil participen al Campionat d’Europa de Làser 4.7 a Hyères (França). Les proves van començar el dilluns dia 20 de maig i s’allargaran fins aquest dissabte.