Comencen les competicions per a Nuria Castán

11 de Gener de 2017, per Redacció

  • Núria Castán, durant un entrenament

    Cedida

A finals del mes de gener comencen les competicions per a la reusenca Nuria Castán, en el circuit internacional de Freeride (Freeride World Qualifier), on haurà de defensar la quarta posició de la temporada 2016-17.

Les competicions s'inicien amb dues proves de màxim nivell. La primera a Hochfugen (Àustria), una prova en la qual Castán no ha competit mai. Seguidament, la primera setmana de febrer es desplaçarà a França per disputar als Arcs dues proves.

Aquestes dues proves a Àustria i França, seran molt importants per als seus objectius de Castán a curt termini, ja que van a marcararan de forma important la possibilitat de poder seguir participant en proves de màxim nivell. Així mateix, de cara al mes de febrer s'espera, en funció dels resultats, poder participar en altres proves a Noruega i Eslovàquia. Al març, l'objectiu és participar en una nova prova a Àustria i de cara a final de temporada, durant el mes d'abril, participar en una competició a Andorra.

Els objectius de Castán per aquesta temporada són poder-se consolidar en les posicions més altes possibles del Rànquing del FWQ, per tal d'optar a proves de 4 estrelles sense problemes i intentar arribar les places que donen accés a la categoria màxima del Freeride, el Freeride World Tour.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.