Continua la bona dinàmica del CF Reus B

16 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Imatge del partit entre el CF Reus B i la UE Castelldefels

CF Reus

Nova victòria del CF Reus B Cambrils que viu un moment dolç. Aquest diumenge, el filial roig-i-negre ha vençut a la UE Castelldefels per 2 gols a 0, i amplia fins a quatre les jornades seguides sense perdre. Amb aquest nou triomf, el conjunt reusenc es consolida a la part alta de la classificació de Tercera Divisió, i es situa a la tercera posició amb 21 punts.

El filial ha posat la primera pedra del triomf a la primera meitat. Tot i la intensa pressió del rival, el CF Reus B Cambrils ha estat el dominador, i ha gaudit d'un parell de bones opcions per desfer el marcador inicial. Al minut 36, el visitant Kilian ha marcat en pròpia porteria quan intentava interceptar una rematada de Roger Ametllé, i ha fet pujar l'1 a 0 a l'electrònic.

A la represa, el Castelldefels s'ha bolcat a l'atac per obtenir el gol que igualés l'enfrontament. La defensa roig-i-negra ha sabut neutralitzar bé els intents visitants, i ha mantingut a ratlla un rival que buscava insistentment l'empat. Després de diversos intents, finalment ha arribat el gol de la tranquil·litat, obra de Roger Ametllé, després d'una bona jugada col·lectiva. Era el minut 76 i el partit ha quedat pràcticament sentenciat. Amb el pas dels minuts, el ritme ha anat baixant i el duel ha finalitzat amb aquest triomf roig-i-negre. Diumenge que ve, el CF Reus B Cambrils tornarà a jugar a casa, a les 5 de la tarda, contra el Figueres.