Dijous, 28 de Març de 2024

Cop d'efecte a Igualada

El Reus Deportiu s'emporta una victòria de mèrit d'Igualada en un partit on hi ha hagut de tot (3-5)

10 de Novembre de 2018, per Infocamp.cat
  • Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols de la victòria aconseguida avui a Igualada

Partit vibrant el que han disputat aquest dissabte Igualada i Reus Deportiu al pavelló de Les Comes. Un partit d'aquells que agraden més a l'espectador que als entrenadors. Gols, tensió i grans jugades que no han deixat a ningú indiferent.

El Reus dominaria per complet la primera meitat, amb gols d'Àlex Rodríguez (als 3 segons!), César Carballeira al minut 8, Julià de directa al 14 i Salvat al minut 20, que posaven un 0-4 que semblava la sentència a l'Igualada.

A la tornada de vestidors, però, l'Igualada faria un pas endavant arribant al 3-4 faltant pocs minuts de partit amb gols de Met Molas, Ton Baliu de penal i Jordi Ménez. Càndid Ballart aguantaria l'equip evitant l'empat parant un penal i una falta directa. Faltant poc més d'un minut, Àlex Rodríguez sentenciaria el matx amb el cinquè del Reus Deportiu (3-5).

Gràcies a aquesta victòria contra un rival directe de la part alta, el Reus Deportiu recupera la cinquena posició a l'OK Lliga, amb 18 punts, els mateixos que l'Igualada, que ara és sisè.