Derrota del Reus en el derbi amb el Vendrell

Els reusencs han perdut per 3 gols a 2 amb el Vendrell

01 de Novembre de 2017, per Clàudia Bonet
  • Imatge d'arxiu dels jugadors del Reus Deportiu

Reus Deportiu

El Reus Deportiu no ha pogut batre al Vendrell en el primer derbi de la temporada. Els vendrellencs s’han avançat a la primera meitat i ja no han deixat escapar l’avantatge. El pròxim partit dels roig-i-negres serà dissabte, a les 4 de la tarda, contra el Viareggio, al Pavelló Municipal Les Comes d’Igualada, en el partit corresponent a la fase de grups de la Lliga Europea.

En la primera meitat, Eduard Fernández ha estrenat el marcador al minut 13 i Cristian Rodríguez ha ampliat les distàncies instants més tard amb el segon. Els reusencs han respost abans del descans amb el 2 a 1 de la mà de Romà Bancells.

En el segon temps, els de Jordi Garcia han tingut l’oportunitat d’igualar el marcador amb la desena falta dels locals, però Marín ha fallat  la directa. Al 34, la directa ha estat pel Vendrell i Ferreti l’encarregat d’executar—-la, però Càndid Ballart n’ha aturat el tir.  Al 42, Cristian Rodríguez  ha fet el tercer i Albert Casanovas, a dos minut pel final ha retallat les distàncies amb el segon del Reus sense temps a cap més canvi en el marcador.

Amb el 3 a 2 s’ha arribat al final. La següent jornada de l’OK Lliga es disputarà entre setmana, el dimarts 7 de novembre a les nou del vespre al Palau d’Esports contra l’Arenys de Munt, ja que el pròxim cap de setmana es juga la competició europea.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell:  Gerard Camps, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Marc Navarro i Eduard Fernández- cinc inicial – Cristian Rodríguez.

Reus Deportiu:  Càndid Ballart, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín - cinc inicial – Joan Salvat.

Àrbitres: Daniel Villar i Iñigo López.