Dimarts, 23 d'Abril de 2024

Derrota en el darrer sospir del Reus B Cambrils a Castelldefels

Els barcelonins han remuntat el partit aprofitant un desajust defensiu dels roig-i-negres

11 de Març de 2018, per Redacció
  • El Reus B Cambrils perd a Castelldefels, però segueix instal·lat a la novena posició

CF Reus

El Reus B Cambrils ha caigut derrotat ,'in extremis', per 2 gols a 1 davant el Castelldefels al Municipal Els Canyars aquest diumenge el migdia. Un gol al minut 89 de partit del local Manel Raigon ha certificat la remuntada del conjunt barceloní.

En els primers compassos del partit s'han pogut veure ocasions de gol en les dues àrees. Primer ho ha provat el Castelldefels al minut 13 amb una rematada desviada a corner pel porter roig-i-negre Chechu Grana, i més tard, el reusenc Messeguer amb un xut des de la frontal sense fortuna. A mesura que ha avançat el primer període, el conjunt d'Albert Company s'ha fet amb el domini de l'esfèrica, però qui ha gaudit de les millors arribades en atac han estat els locals. Tot i això, s'ha arribat al descans amb empat sense gols.

Només iniciar els segons quaranta -cinc minuts, el filial roig-i-negre s'ha avançat a l'electrònic amb una diana de Xavi Jaime. Guerrero ha recorregut tota la banda esquerra per assistir al migcampista i aquest ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Però el Castelldefels no ha tirat la tovallola i ha buscat el gol de l'empat. La reacció local ha tingut premi, perquè deu minuts més tard del gol reusenc, ha arribat la diana del local Bilbao tot culminant un gran contracop. Amb taules a l'electrònic el partit s'ha obert , i tots dos conjunts han plantejat el partit per emportar-se els tres punts. I en aquest escenari d'anades i vingudes, el Castelldefels s'ha trobat còmode i ha certificat la remuntada en els últims sospirs de l'enfrontament. Manel Raigon ha aprofitat un desajust defensiu reusenc per superar Chechu Grana i donar la victòria al seu equip.

Amb aquest resultat (2-1), el Reus B Cambrils encadena dues derrotes consecutives i segueix instal·lat a la novena posició amb 41 punts, 17 per sobre del descens. Diumenge vinent, els d'Albert Company tindran l'oportunitat de refer-se al camp del Figueres, el catorzè classificat.