El filial cau derrotat (2-1) i deixa enrere tres jornades sense perdre

10 de Març de 2019, per J.G.
  • Imatge d'arxiu del Reus B Cambrils

CF Reus

Dues errades defensives han condemnat el CF Reus B Cambrils en la derrota per la mínima, 2-1, al camp del San Cristóbal aquest diumenge el migdia, en el partit corresponent a la jornada 31a del grup cinquè de Tercera Divisió.

Els roig-i-negres, amb moltes baixes per lesió, han estat superiors, però un avantatge de dos gols al primer període a favor dels egarencs, ha servit per deixar encarrilat el partit. El filial, mitjançant Jordi Oribe, ha retallat distàncies massa tard, quan mancaven tan sols dos minuts pel desenllaç, i ja no han tingut temps suficient per restablir l'empat. Amb la desfeta, el Reus B Cambrils cau dos llocs a la classificació, i és novè amb 45 punts.

Pràcticament, la primera arribada a l'àrea reusenca, el San Cristóbal ha obert la llauna. Ha estat aviat, al minut 14. A la sortida d'un córner, Álex Alba ha enviat l'esfèrica al fons de la xarxa després de la passivitat defensiva dels roig-i-negres. Tot i que el CF Reus B Cambrils ha gaudit de la possessió de pilota i de bones oportunitats, ha estat el conjunt terrassenc qui ha encarrilat l'encontre amb el segon gol 8 minuts abans del descans, obra de Víctor Morales després d'una bona combinació.

A la represa, el joc s'ha obert més. Els jugadors d'Albert Company han insistit amb bones aproximacions però sense trobar fortuna. El San Cristóbal també ha posat a prova Chechu Grana, que ha fet una gran aturada per mantenir vius als seus. Però els reusencs no han estat recompensats fins a pràcticament els últims sospirs. Oribe ha enviat la bola al fons de la xarxa al minut 88, i el marcador ja no s'ha mogut més.

Amb la derrota, els reusencs deixen enrere 3 jornades seguides sense perdre. Se situen a la novena plaça amb 45 punts, a 4 de la zona de promoció d'ascens a Segona B. El pròxim compromís dels d'Albert Company serà diumenge vinent a dos quarts de 5 de la tarda, en la visita del Santboià, el penúltim classificat, a l'Estadi Municipal.