Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Barça passa per sobre del Reus a la Copa del Rei

Els roig-i-negres cauen per 3 gols a 1 amb els blaugranes en la segona semifinal de la Copa del Rei

24 de Febrer de 2018, per Josep Gallofré
  • Imatge de la semifinal disputada a Lloret de Mar entre Barça i el Reus Deportiu

FCB Hoquei

No ha pogut ser. El Reus Deportiu ha perdut amb el FC Barcelona per 3 gols a 1 en la segona semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins i no serà a la final de la competició. Els roig-i-negres, molt erràtics en les jugades a bola aturada, han vist com l'efectivitat del Barça, amb un destacat Sergi Fernández,  ha superat el joc combinatiu dels roig-i-negres, que han fet fins a tres pals durant l'encontre.

Com és habitual en un partit de de les característiques d’un Reus-Barça, aquest vespre,  els dos conjunts han sortit a la pista lloretenca amb molt de respecte mutu, molt sòlids defensivament, i amb una intensitat que els espectadors d’hoquei agraeixen. La primera ocasió de gol l’ha tingut el conjunt del Baix Camp, amb un tir Albert Casanovas, que s'ha estavellat al pal de Sergi Fernández. En el minut 12, Càndid Ballart ha hagut d'intervenir per evitar el gol del Barça, en una jugada de falta directa de Lucas Ordóñez. Nou minuts després Pablo Álvarez ha anotat l'1 a 0, després de desviar un llançament de Bargalló, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa, i quan només es portaven jugats dos minuts de joc, Raul Marín ha intentat sorprendre Sergi Fernàndez girant-se des del darrera de la porteria, però el seu xut s'ha estabellat al pal. Al minut 30, de nou Pablo Álvarez ha marcat el 2 a 0 en un descuit defensiu. Al minut 33, Raül Marín ha desaprofitat una falta directa, aturada per Sergi Fernández. En el minut 43, ha arribat el gol reusenc en un tir d’ Àlex Rodríguez . Amb minuts per endavant, i ànimats pel gol aconseguit, els reusencs han agafat embranzida, però quatre minuts després, Pau Bargalló ha recollit una bola enviada per Marc Gual i ha marcat el tercer gol blaugrana.

Tot i el nou gol del Barça, els  jugadors de Jordi Garcia han seguit lluitant.  Un minut després, l'àrbitre ha assenyalat un penal contra els blaugranes, però Albert Casanovas ha topat amb els peus de Sergi Fernàndez. I al minut 48, targeta blava assenyalada a Marc Gual i falta directa favorable al Reus Deportiu. Marín encara tenia una nova opció d'acostar-se al marcador, però el llançament directe del capità del Reus Deportiu l'ha aturat el porter barcelonista.

Amb aquest resultat, el FC Barcelona jugarà aquest diumenge, a les 8 de la tarda, la final amb el Liceo.  Per la seva banda, el Reus s'acomiada i s'haurà de centrar ara en l'OK Lliga i la Lliga Europea.

FC Barcelona Lassa : Fernández, Gual, Álvarez (2), Bargalló (1) i Panadero. També han jugat Alabart, Ordóñez, Pascual i Barroso

Reus Deportiu : Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín. També han jugat Rodríguez (1) i Salvat.

Gols: 1-0, min. 19: Álvarez. 2-0, min. 30: Álvarez. 2-1, min. 41: Rodríguez. 3-1, min. 45: Bargalló.

Àrbitres: Sergi Mayor i Josep A. Ribó. Han mostrat targeta blava a Marín i Gual.