El Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat se celebra a Reus

És el primer cop que la ciutat acull aquest campionat organitzat per la Federació Territorial de Patinatge i el Club Patí Fènix

17 de Febrer de 2017, per Redacció

  • Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat en el circuit de 2016

    Cedida

El Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat arriba a Reus, aquest diumenge 19 de febrer, per primera vegada. La competició, organitzada per la Federació Territorial de Patinatge i el Club Patí Fènix, es desenvoluparà en un circuit de 350 metres al carrer de Bèlgica. Aquest espai ofereix unes altes prestacions tant per l'amplada d'aquesta avinguda, com per la planimetria i el bon asfalt, a criteri dels tècnics de la federació.

La modalitat de patinatge de velocitat és una modalitat esportiva de gran vistositat pels espectadors i al mateix temps una especialitat d'una gran exigència física i habilitat per als participants. La competició s'iniciarà amb les proves de velocitat de les categories Aleví a Sènior, amb els 200 metres i la volta al circuit, de 9 del matí a dos quarts de 12 del migdia. A continuació, tindran lloc les competències de resistència de les categories Aleví a Sènior, de dos quarts de 12 del migdia a tres quarts de 6 de la tarda, amb les proves de 1.000 metres, 1.500 metres, 3.000 metres, 5.000 metres i 10.000 metres. Per finalitzar, a dos quarts de 6 de la tarda, es realitzarà l'entrega de premis.

Aquest esdeveniment s'organitza amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure i es desenvoluparà des de les 9 del matí fins a mitja tarda. Per les característiques de la prova, està prevista una mínima afectació al trànsit.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha agraït a la Federació Territorial i Catalana de Patinatge la tria de Reus com a seu d'aquesta competició i ha afegit que "amb aquesta iniciativa es potenciarà el patinatge de velocitat a la nostra ciutat de manera que contribueixi a situar-la també com a referent d'aquesta modalitat i s'ampliï la gran presència que té des de fa anys el patinatge a escala local en les diferents especialitats".

Com a activitat complementària el Club Reus Patina i Decathlon Reus realitzaran accions gratuïtes d'iniciació al patinatge durant tot el matí amb l'objectiu de promocionar i consolidar aquesta modalitat entre la ciutadania.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.