Dimarts, 19 de Juny de 2018

El Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat se celebra a Reus

És el primer cop que la ciutat acull aquest campionat organitzat per la Federació Territorial de Patinatge i el Club Patí Fènix

17 de Febrer de 2017, per Redacció
  • Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat en el circuit de 2016

    Cedida

El Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat arriba a Reus, aquest diumenge 19 de febrer, per primera vegada. La competició, organitzada per la Federació Territorial de Patinatge i el Club Patí Fènix, es desenvoluparà en un circuit de 350 metres al carrer de Bèlgica. Aquest espai ofereix unes altes prestacions tant per l'amplada d'aquesta avinguda, com per la planimetria i el bon asfalt, a criteri dels tècnics de la federació.

La modalitat de patinatge de velocitat és una modalitat esportiva de gran vistositat pels espectadors i al mateix temps una especialitat d'una gran exigència física i habilitat per als participants. La competició s'iniciarà amb les proves de velocitat de les categories Aleví a Sènior, amb els 200 metres i la volta al circuit, de 9 del matí a dos quarts de 12 del migdia. A continuació, tindran lloc les competències de resistència de les categories Aleví a Sènior, de dos quarts de 12 del migdia a tres quarts de 6 de la tarda, amb les proves de 1.000 metres, 1.500 metres, 3.000 metres, 5.000 metres i 10.000 metres. Per finalitzar, a dos quarts de 6 de la tarda, es realitzarà l'entrega de premis.

Aquest esdeveniment s'organitza amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure i es desenvoluparà des de les 9 del matí fins a mitja tarda. Per les característiques de la prova, està prevista una mínima afectació al trànsit.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha agraït a la Federació Territorial i Catalana de Patinatge la tria de Reus com a seu d'aquesta competició i ha afegit que "amb aquesta iniciativa es potenciarà el patinatge de velocitat a la nostra ciutat de manera que contribueixi a situar-la també com a referent d'aquesta modalitat i s'ampliï la gran presència que té des de fa anys el patinatge a escala local en les diferents especialitats".

Com a activitat complementària el Club Reus Patina i Decathlon Reus realitzaran accions gratuïtes d'iniciació al patinatge durant tot el matí amb l'objectiu de promocionar i consolidar aquesta modalitat entre la ciutadania.

COMENTARIS (0)

Reportatges